Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta očekujete od nakaradne genocidne tvorevine
Mislis sta ocekujes od tuziteljice Jasmine. Evo isjecak iz biografije: "Zvanje diplomiranog pravnika stekla je 2011. godine na Panevropskom Univerzitetu Apeiron Banja Luka - Fakultet pravnih nauka, a na istom Univerzitetu 2015. godine stekla je zvanje Magistra prava.". Vrhunski fakultet i vrhunsko znanje, nije ni cudo sto ne zna gdje udara. Mi smo sami sebi najveci neprijatelji.
Tako treba. Tuzioce i sudije treba zakonski goniti da rade svoj dobro placen posao.
A sve ugroženi ovi pr@voslavni. Njima je ugrožen velikodržavni projekat. Po mišljenja i naređenja idu Vućiću i popovoma.
Devet mjeseci?? Bijedno tužilaštvo-treba joj dati otkaz.
Samo pravdu preuzeti u svoje ruke!
Sramotno
Cuj tuziteljica Jasmina i nista ne poduzima za napad na povratnike. Sami smo sebi najveci dusmani.
Ko nas bre zavadi?
nista novo!!!
Tužiti tužiteljicu
E zato u manjem entitetu nemas trojku, to njih ne zanima, zele samo da kenjaju u federaciji
Tako i treba.Neka svako radi svoj posao ili neka podnese ostavku.U pravosuđu su velike plate i trebaju ih zaraditi.