Komentari (123)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
trojka najavljuje popustanje dodiku
Samo u Bakince na Dogovor..nemojte slucajno u institucije..
Šalio se Dodik. Nije budala da vas zamijeni. Opustite se.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Prepali se da ne ostanu bez vlasti!
E jest vam dugo trajalo zeleno svjetlo za EU. Juce je Laktasenko Duduk upalio i zuto i crveno. Zbogom EU.
Trojanski konji pravac Laktasi na Djedovu rakiju. Poslije toga neznate ni kud ste posli ni jeste li dosli, a potpisujete sve sto vam se poturi.
Dodik i ekipa iz RSa su pozvali SDA na spas. Znaju ko je provjereni izdajnik BiH.
Opet Dodi ruku spasa pružaju trojkaši!?
Dokle više??? Četnitet će zatezati i ucjenjivati a vi ćete smirivati popuštanjem...Schimdt je donio odluku i sad bi vi razgovarali o tome...wtf!?
Šta ste to dogovarali? -da ne dogovorite ništa? Nije mi jasno? Dodik vas proziva, kleveta i vrijedja kako stigne, a vi kao neke curice!
Gledaj ti ovog Forte jazavca
A mogli bi i vi iz KLIXa malo da pogurate Vodovod i Kanalizaciju!!! Ako ne znate veliki dio grada je bez vode skoro 20 sati i nece doci prije sutra kako kazu iz ViK, ako im je vjerovati jer su prvobitno rekli da ce prekid trajati 15 sati, a ispada da ce biti najmanje 24 sata
A DA NAM VASI DIREKTORI IZ VODOVODA MALO PUSTE VODU!!! TERORISETE NAS NE ZNAM PO KOJI PUT SA "RADOVIMA" KOJI UVIJEK TRAJU ZNATNO DUZE NEGO STO SU NAJAVLJENI. I TO U RAMAZNU... AFERIM
Koji dupelizci majko mila.
Tro(bo)jkasi su na privatnom kafanskom sjelu u Laktasima pristali na neprihvatljive izmjene Izbornog zakona, tada je americki ambasador Marfij odreagovao i zaustavio taj nedemokratski pokusaj ovladavanjem izbornom voljom glasaca
3 političara koja traže samo guzici čepa..
ovi SDA pisci u komentarima samo naprijed što vas je više to je vaša nemoć veča
Sad će trojkica da pruži rukicu svom dragom Miletu samo da bi ostali na vlasti
Sve neki komentari izdajnici, vidi im njuska, ovako, onako. A danas Dodik place za SDA.hahah. Neka se dogovaraju i treba da se dogovaraju.