Komentari (128)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mirno, simbolično, primjer za sve nas da budemo bolji.
hvala od srca na toj gesti
ako su zlikovci krivi nije cjeli narod hvala komsijama
Nekad su na stratiste u Ahmice dolazili i uvazeni predjednici iz HR. Ima li Milanovica ili bilo koga danas, ili je i to dio izborne sutnje
Nekome je bilo jako stalo da se taj zločin dogodi, kao i cijeli sukob Hrvata i Bošnjaka i za njega nema opravdanja ni logike jer ni prije ni poslije ga nije bilo u takvim razmjerima. Treba znati da su zločin počinili Jokeri pod direktnom upravom SIS-a, što je samo sinonim za nasljednike UDBA-e u Hrvatskoj koji su cijelu službu i vodili. Na bošnjačkoj strani ih ništa manje nije bilo i poimenično se zna tko je od političara i vojnika bio u službi UDBA-e ili KOS-a.
Samo na ovakav i slican nacin mozemo naprijed. Moramo se suociti sa proslosti i priznati zlocine u redovima svog korpusa, kako bi mogli u bolju buducnost. Respect!
Golemo djeco, golemo. Ima nade za vas i nas.
Pa i kod nas treba promjeniti nazive trgova, mislim na one što nose naziv po izdajici Aliji Izetbegoviću.
Vidite kako pozitivno utice EU na balkanske mozgove..ili bolje receno mozgice..
Mada je ovo predizborna kampanja tamo kod njih.
Zašto Bošnjaci imaju podanički mentalitet i odmah pišu svaka čast? Ovo su uradila 3 čovjeka, većina Hrvata ovo ne bi ni podržala. A da ne govorimo o njihovi zvaničnoj politici koja sve radi protiv BiH. Ova 3 čovjeka su super, ali komentari svaka čast Hrvatskoj, vidi se utjecaj EU i slično su smiješni…
Nema to veze sa podaničkim mentalitetom (koji jest prisutan kod Bošnjaka ali i kod svih drugih malih naroda) ovo je samo zahvalnost toj maloj grupici ljudi koji su se odvažili učiniti ovako nešto i to baš na trgu Franje Krivoustog Tudjmana...vrlo simbolično...
Pa svaka cast za tih par osoba koje su to uradile. I svaka cast za gradjane koji ih nisu kamenovali, kao sto rade u BG kada neko prekreci grafit Ratka Mladica.
Treba imati mudda za ovo. Svaka čast
Dokle god Hrvatska elita bude su tjela dotle će uvijek biti 2 strane. To važi i za Srbiju, elita treba da priča o genocidu ukoliko žele svojoj djeci dobro jer ako budu sutjeli opet ce se desiti isto. Ginut će nečija djeca.
Nisu ovo Hrvati uradili već zaposlenici u ambasadama
Plaćeno parama USAID(čitaj CIA)
Svaka cast, ovako trebamo svi priznati sve jer samo na ovaj nacin mozemo ici dalje.