Komentari (134)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bolje da objavimo rat EU, pa da nas okupiraju
Koliko se dijaspore odreklo pasosa i uzelo Njemacki ili Austrijski , BIH zivi od dijaspore , to nisu politicari nego totalni idioti , i on i Bisera ,Komsic , i ostali nepismeni kreteni
EU je duboko zabrinuta ovom odlukom-V.Incko
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Tako je brate, arogancija je najbolji način voditi ovakve bitke...
@MiloradDik HAHAHAHAHAHAH KOJA AROGANCIJA LEPTEJEBO? Mi se s nekim kao nadmudrujemo, mozemo samo po picci da dobijemo.
Hebem vam mater. Neke familije trpe zbog vaših odluka. Kako bi vam dandare paliooo. Amin
Ma bravo. S rogatim se teško bosti. Kao drugo samo sebi štetimo jer nema novca i potrošnje od dijaspore. U BiH ne dolazi Hans nego Mujo koji je uzeo Njemačko državljanstvo.
isto mala djeca
Tako je, samo u kost i kontru. Pa dosta ih je vise!
Svaka čast, kad mi ne možemo u EU zašto bi oni bili povlašteni da ulaze u Bosnu i Hercegovinu. Tako se brani interes Bosne i Hercegovine👏👏👏
Srbija i Crna Gora pametne..one prve otvorile granice za EU gradjane i to im se isplatilo...nasi mamlazi ucjenjuju EU ..za nevjerovati
100% podržavam ovu odluku.naše su prodavnice pune njihove robe,dobre su im samo naše pare.moramo ojačati našu privredu i okrenuti se sebi,kao i oni,zaboraviti na politiku.bojkotovati njemačku,talijansku....robu.!!!!
Tegeltija ti se najvise zeznuo svoj narod jer 95 % tih stranaca su bosanci i hercegovci koji svake godine u prosjeku donesu u BiH 4 milijarde tako da vam je ta odluka najveca glupost ! A sto se tice pravih stranaca njih si bas nasikirao. Diplomatija/Ekonomija jednako NULA ! Trebalo bi diplome provjeriti !
@fbUser1593537483 U pravu si .Katastrofalna politika.Kakav crni reciprocitet,zabraniste svojim ljudima da dodu kuci.
100% podržavam ovakav stav.bogati evropski š pci su opet pokazali da samo na sebe mislle.investiraju stotine mijardi u oporavak svoje privrede,a nas KO ZA ŠTA?čuj,mogu i Kinezi,ulaziti,svašta.? Pošto mi nemamo para nismo im ni važni.kada bi umirali od gladi oni bi poslali kamion hrane i slikali se.moramo se okrenuti sebi i jedni drugima u regionu pomoći,da možemo i bez njih funkcionisati.ojačati našu privredu bez političkih prepucavanja.samo tako ćemo preživjeti!!!
Ono bas smo ih zaj......
Radi takvih novinarskih kuca poput vas Klix.ba koji jedva cekate bombasticne vijesti od broju zarazenih i sto veci broj vama to sve sladje da objavljujete uz bombasticne naslove, radi takvih smo tu gdje jesmo..
Nema potrebe, samo blokirajte prodaju Mercedes, BMW, I VW vozila u Bih i sve ce se zabrane odmah dignuti za BiH gradjane.
Ma Bravo Tegeltija trese se EU od 3.7miliona bosnji
Bosanci sa imovinom ili blizim porodicnim clanovima u Evropskoj Uniji mogu posjetiti EU, ali ne obrnuto. Tako malo manje kukanja i malo vise akcije bi bilo poprilicno pozeljno od strane vijeca ministara BiH.
Trebamo im ukinuti izvoz malina pa nek jedu borovnice...