Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Što više rezolucija i priča o Srebrenici to je Dodik sve jači. Kad to skontate onda možda Dodik i oslabi. Radite sve da skenjate RS a hoćete da Dodik oslabi? Pa vi ga najviše hranite svojom autističnom politikom..
smanji dozivljaj laz ostavljaj za sebe botu
Milorad ne mrzi, u njegovom govoru se moze prepoznati jedino ljubav, ali ljubav prema samom sebi i nikome drugom. Ono sto mi cujemo iz njegovih usta nisu izrazi njegovih osjecanja, vec cista laz i pokusaj igranja emocija gradjana. On pokusava da izazove mrznju medju ljudima, zarad spasa od zatvora
Btw. Mile mucko si i ides u corku, dzaba se koprcas
SVAKA ČAST LJUDINO. TI TREBAŠ BITI PREDSJEDNIK BIH SVIH GRAĐANA I NARODA. TO TI KAŽEM JA HRVAT IZ ZENICE.
Ovo je onaj što tuče ženu svoju i govori protiv Palestine!!! Cionisticki pijun!
Ko se to nama javlja? Cionista Suljagić podređen narko kartelu…
Jedina opcija za opstanak je istrebljenje, srbi u srbiju, hrvati u hrvatsku i bosanci u bosnu Jednostavno LA GA NO
Bosanci i Hercegovci u Bosnu i Hercegovinu RBiH 🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦✊✊✊✊✊
Za ove SDA gibone limitirane! Dodik trazi povod za eskalaciju za pocetak sukoba, da bude " muslimani teroristi, krivi , evo vidite" ! Trojška dobro balansira jest degutantno slusati uvrede svaki dan! Ali ubise ga sankcije unistise ga sudski procesi
Osmanlije su naselile Srbe/Vlahe na granicu sa Austrijom tj. danasnju Liku i Bosnu da budu strazari i pufer zona izmedju Islama i Katolicanstva, dali im zemlju i hljeb ...... a oni naprave genocid nad muslimanima i sruse sve dzamije. Doveli ih iz Vlaške Rumunije (takođe poznata kao Vlahia ili Valahia; na rumunskom: Цѣра Рȣмѫнѣскъ)
Sve je to tačno, ali to ne pravi od vlaja manje Bosance-Bošnjake od katoličkih i islamskih Bošnjaka.