Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakve njihove nacionalne napetosti,nemaju hljeba da jedu,blokirani im racuni,ne mogu plate isplatiti
HAHAHAHAHA joj ovih kada se nakace, izvuku ih iz neke stale, dadnu mu mobitel u sake i on dodje da pise uvredljive poruke...ne moze kravu, ovcu, kozu, kokos da uvrijedi, jer ga ne razumije, pa dodje ovdje da covjeka pokusa uvrijediti...cast izuzetnim seljacima, marljivim, ovo je neki papcic s mobitelom...
Pogledajte do čega nas je dovela šuppačka, bezmuda, podanička i dezerterska politika bošnjaka. Heeej imati svoje generale Sefera Halilovića i Atifa Dudakovića koji su spasili ovu zemlju i koji ovo ne bi dopustili nikada a glasati za pobjegulje, dezertere Fortu,Konakovića,Nikšića,Čamparu,Zvizdića mogu samo hajvani prve kategorije. Budite sad kurdi majku vam j...m Kasablijsku.
Posaljite 50 javelina zlu ne trebalo u Sarajevo i 50 u Bihac i Buzim, i jos 50 u Mostar, Zenicu i Tuzlu i mirno spavajte... rata biti nece.
I po 200 Himarsa🤣
Poslace nam isto kao i 92e.
A ja izvjestaja....pa ovo sam im i ja mogao napisati...garant chatbot to u 2 sekunde sklepao i bace nama kao da su oni se zabrinuli
Pa brate mili pošalji Foke pofataj i bog te živio Dok se mi snademo on na Aljasci kopa led. Normalno nemojte ga bez jarana ostavljat!! Baketa i Čovketa obavezno povedite!!!
polako jih spremaju. traze weapons of mass destruction u rsu :))
Da li u ovoj usmrdjeloj državi još neko zna praviti demonstracije i mitinge osim Dodika????Okupe se za Palestinu, okupe se kad Lukas, Brena, Prijovićka ali ne i kad mu državu i jedinu domovinu razvaljuju. Takva stoka ne zaslužuje ni život , ni državu.
Retardirani bošnjaci se znaju okupiti za Palestinu, zbaju za Acu Lukasa,Brenu,Prijovićku ali ne i za jedinu domovinu koju imaju. Takva marva ne zaslužuje ni život , ni domovinu...
Agenda svih Bošnjaka je nestanak RS i sve rade u tom cilju! To je NAJVEĆI I JEDINI razlog svih tenzija! Bošnjaci su najveći protivnici Dejtona, jer on podrazumijeva Republiku Srpsku! Uvijek će ići dalje, sad je rezolucija, pa će na bazi iste biti nešto sljedeće, itd. Jednostavno Bošnjaci MRZE Srbe i RS i sve rade protiv njih!
da i? nedtajete kad tad
dao sm ti lajk jer je istina, takve srbe i takvu rs koji mrze bosnjake bosnjaci mrze. otvoreno, posteno.
Pogledajte do čega nas je dovela šuppačka, bezmuda, kompromisna, podanička i dezerterska politika bošnjaka. Heeej imati svoje generale Sefera Halilovića i Atifa Dudakovića koji su spasili ovu zemlju i koji ovo ne bi dopustili nikada a glasati za pobjegulje, dezertere Fortu,Konakovića,Nikšića,Čamparu,Zvizdića mogu samo hajvani prve kategorije. Budite sad kurdi majku vam j...m Kasablijsku.
Sve je ovo kriva Amerika da se niste samo miješali u ratu u BiH bila bi BiH danas bez RS-a Dodika I ostale kompanije. I odmah bez problema. Jedan predsjednik jedne države kao sve zemlje na svijetu a ne 3 Predsjednika i 1 Visokipredstavnik u BiH.
Krive su Kasablije i bošnjačka bezmuda turbo folk stoka.Da se glasalo za Sefera Halilovića i Atifa Dudakovića nikada do ovog ne bi došlo.
Željezničar 1 ✅🎯
Krive su Kasablije i bošnjačka bezmuda turbo folk stoka.Da se glasalo za Sefera Halilovića i Atifa Dudakovića nikada do ovog ne bi došlo.
Ima li slame komšije??kakva je dagara?
Ne zav s srps@ E, kolega, tebi je pravo ispran mozak, Bosna je 100%, ja, kao ni 99% bosanskih patriota, ne zna ni kako izgleda zastava Federacije, jer je ona samo entitet ( a entitet danas ima, sutra ga nema), sam je BiH sigurna u svojim granicama kao nikad do sada. Nakon rezolucije o genocidnoj tvorevini koja dolazi, vrlo brzo se mjenja ime koje te zbunjuje, RS, samo sabur.
Ovim lazovima netreba nista vjerovat. Njihovim izvjestajima mozete obrisat guzicu.
Boze nesto razmisljam sto su ovi bosanski Srbi i Hrvati civilizovani, posteni, pa nema ni jednog uhapsenog u BIH u zadnjih 30 godina a i to sto se greskom uhapsi i osudi odmah im se pomogne da prosetaju do Srbije i Hrvatske. Boze, Boze ovih Bosnjaka sve go lopov i zlocinac.
Sklonite ga, vi ste ga i postavili!!!
Kako primjecujem bakirovi i dodikovi botovi udruzenim snagama napadaju Amere, pusiona i jedni i drugi.