Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bosnjaci nece NIKADA zaboravit vasu saradnju sa cetnicima u Srebrenici. Dzaba vam isprianje i pravljenje kojekakvih papirica. Niti ce Bosnjaci zaboravit presdaju Mostara ustasama od strane Nase Stranke.
pa eto Vam u Kantonu Sarajevo donesite Zakon i par miliona od milijarde budjeta za pocetak usmjerite u Srebrenicu
Srebrenica je izgubljena 1995. Kraj.
Gradjanska drzava nema alternativu. Drzava ravnopravnih gradjana uz ustavnu i zakonodavnu zastitu svih vrsta identiteta pocev od etnickog, kulturnog, religijskog, rasnog, sexualnog, spol itd..je ono cemu treba teziti jer to je najveci domet savremene civilizacije. Svi koji podrzavaju i zagovaraju sadasnju etnokratiju ili tkz "balans" zapravo namecu etno-zarobljenu drzavu, diktat svoje politike koja vodi etnickoj podjeli i mogucem raspadu BiH na ustrb agresivnih susjeda Srbije i Hrvatske
Pa gdje boni ima da se moze mjenjat prebivaliste kako se zazeli . gdje zivis i radis tu i glasas .
ne kontam, kao da je ovo neka sala...SDP predlaze nesto za pomoc Srebrenici, a prodali ih za 50KM?!
Podržani su oni od rata do danas sa mil8jardama,ali je stanje skoro isto jer su lopovi sve pokrali
ako ovo ne uspije onda im obezbjediti da se svi dostojansveno izsele obezbjediti im smjestaj u kantonu
Šuplja. Srebrenica je u RS.
Dobro je ovo,ja bih dodao da svi dobijemo po 10miliona€
KOliko para je opljačkala SDA preko svojih satelita u Srebrenici. Kada pogledamo Srebrenicu samo u stradale se ulaež. Živi greškom se vratili - niko ih ne grebe ni 1%. SDA je izdala Srebrenicu 1995 i Nasre Orić koji je kao komadant pobjegao. Ministri Civilnih poslova i ministri za Izbjeglice bili su uvijek iz SDA. KOliko su pomogli povratnicima u Srebrenici?
JAO ŠUPLJE ZAHEBAŠE VUCICA I KONAKOVICA. AJMO LJUDI NA PROTESTE PROTIV OVE VLASTI FORTE I ZA MEMIĆA BEGA!! ZNAMO KO JE UBIO DŽENANA! OTKRIJTE KO JE UBIO DŽENANA!
Ovo je cista komedija jel ovi zbilja nas zajebavaju!!!!!!
Vi ste svoje završili. I vi i Naša stranka. Mrš!
DŽABA TROŠITE TASTATURE/TOUCH SCREEN EKRANE KAD VAS NEĆE NIŠTA OPRAT NERKO NIŠTA...SVI STE RAVNOGORSKI LOJAVCI OSIM SDA...A NIP TROJANSKI KONJ,...TROJANSKIKONJAKOVIC