Komentari (200)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Frustrirani seljačić sa frizurom koju mu pravi vočić Zekonja.
Zamisli šefa, nižerangirani ga zalijepio šakom.
Bego iz sdp-a skido, ha ja on je načelnikov savjetnik posto
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kako u Bihacu bude okacena cestitka i za Bajrame, Ramazan i za Bozic - pravoslavni i katolicki, Uskrs, Vaskrs i nikome ne smeta? Zato sto je to primjer normalnih ljudi, a ne divljih plemena.
Udar na bošnjake na aparatima.
Sad mi je jasno što je Tito zabranio javne vjerske praznikezbog ovakvih stoka iz svih naroda, a laže svako ko kaže da je branio da, se ide u crkvu i džamiju, ko je buo pravi vjernik išao je i tada, ali ova prejebavanja glupostima u pravu je bio jer smo divljaci svi i srbi i hrvati i bošnjaci, zajednička vjera je divljaštvo i primitivizam. Umjesto da se ponosimo svi različitostima i da imamo i čitamo 2 pisma, mi napravili rat i mržnju, stoka, marva sve
Mene bi bilo sramota
Ne razumijem šta je ovdje sporno? Zasto nisu postavljeni opsštinski baneri ako je samo razlika što jedan ima a drugi nema logo opštine? Godišnjica genocida je par dana iza nas i nisam siguran da bi gradonačelnik u ovom vaktu (godišnjica+Bajram) potegao za dodatnim komplikovanjem odnose. Dižete tenzije bez razloga umjesto da gledate suštinu.. Bajram treba obilježiti na dostojanstven način, a ne pozivati se na banere iz vremena ovog ili onog načelnika i od toga praviti cirkus.
Nikad mi s njima necemo moci zajedno zivjeti, pitanje je samo kad ce novi obracun.
Nema se sta biti ogorcen. Trazi sudskim putem svoje pravo.
Eto kome ste prodali i poklonili pobjedu na izborima i onda sa njima pravite koaliciju fuj. Stvarno nije politika i drzava za nasu vecinu
Naseljavaj bosnjo svoju zemlju… naseljavaj inace te nema
Imali ste priliku na izborima a prodali ste se za male pare ili niste ni glasali Vama srebrenicanima je na obraz
Pravoslavac sam i ne vidim razloga zasto skidati ovo. Postujem svaciji praznik i nista provokativno u tome nema. Stvarno ovi Dodikovci pretjeruju, gade mi se.
Podrzavam vlahe, jer bosnjo nije otvorio oci niti se je osvjestio, bosnjo zivi za gradzansku drzavu, neka skidaju banere jer isti to ne zasluzuju..
Sacekajte ga iza coska...
Sad uzeti sprej i po citavoj srebrenici upisati BAJRAM ŠERIF MUBAREK OLSUN.
Srebrenica u okviru genocodne tvorevine....to ludilo se nije smjelo dozvoliti.....Boze sacuvaj....
Mater cet nicku