Komentari (281)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
smradu jedan sad sam gledao deset stranaka si do sada promjenio
Kakvo je ovo govno od covjeka fuj
Ti si svoje ime uprljao davno bindo jedna
PRIKAŽI ODGOVORE (18)
Srdiću da si prije svega čovjek, nikad ne bi prihvatio kandidaturu da budeš predsjednik gradske skupštine i podržao bi Bogića za gradonačelnika. Ovako si ispao jadan u svojim lažima i opravdanjima.
Mars stoko prodana uhljebljena
Ovo je tip covjeka , kad mu nadredjeni kaze da je mljeko crno on kaze da sefe , zeton..
sto papak izbrisa status kad je vidio da ga raja pljuje
Hebo ti sebi mater.
JEDI hovna majmune! Dabogda ne zaspao nikad vise mirno!
Mrs dzukac jedan onaj populisticki. Ti si bolan pogan najveca ublehaska u gradu cijelom. FB vijecnik, spletkaros, prevrtaner, preletac... ogledalo jednog politikantskog podlaca.
Kakav je to smrad da znate. Ljigavac, lazov a glavni mu je domet vodanje konobarica k...a koje rade po birtijama i sva njegova ljigavost se vidi kao zeni mu prijete. Cuj zeni kojoj zeni smradu jadni i sramno je da uopšte ovakav čovjek dodje u poziciju da se kandiduje igdje a ne da rusi jednu ljudsku veličinu kao što je Bogićević. Idi konjino svojim konobaricama da ih ne imenujem i jesu tvoj domet.
Neko je podkuoljen od HDZ I SDA sada se naslađuju
Ma neka si ti obrve uredio !!! 🤣🤣
cun prijete ti. Treba te nogom nabijati u prolazu.
Klošaru
Bogićević je jasno naglasio, odustao je zbog toga što nije imao jedinstvenu podršku koalicije “Četvorka” koja ga je predložila. Uspjeli su i to! Težak dan za ovu skupinu diletanata opasnih namjera. Kada su sve izdali, i Kladušu, i Sreberenicu, i Mostar...na kraju im ništa nije preostalo nego da izdaju i sami sebe!
obicni manipulator zavadja raju
Tako mu i treba kad je stoka od čovjeka
Obečaj da nećeš vise u politiku molim te, nije sine to za tebe.
Ti si zavrsio politicku karijeru.