Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naravno da mu je otisao veliki prijatelj i ucitelj, ucilo se od njega kako osnovati firmu koja ce trositi gradske pare a zaradu kasirati kao svoj profit...
Ne kontam šta je dobro u Bandiću. Pobjeđivao u Zagrebu zbog rasute opozicije i dominacije došljaka. Jest legitiman ali ne i dobar načelnik.
Došlo vrijeme ne smije čovjek ni saučešće izjaviti, jer komentatori, kao ti, znaju bolje. Milan nikome nije ukrao poziciju, narod ga je birao. Bio je veliki čovjek i prijatelj. Takvi su danas rijetki. Oslobodite bar ovaj dan svojih bolesnih komentara. Počivaj u miru, Milane. Hvala ti!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Garant ga nazvo da mu izrazi saucesce.
Koje ovaj Skaka
Ne lupaj,Skaka! On je bio imperator...umro neprocesuiran,sad i pravosuđe može da odahne..
Vidim ja nešto jedva govori a ne znam jeli hap'o šta kažu, svi će ruke niza se, lopovi dođite tobe, pamtiće cas po djelima vašim tj nedjelima, nećete ko kornjače živjeti znaš i ti Novaliću i ostali domaći i vanjski neprijatelji BiH
Za Bandića nemam komentar,nisam poznavao njegov lik i djelo osim iz komentara portala i novina..dobar ili ne,čovijek nije među živima više.Ali ovog mog gradonačelnika malog čovijeka i velikog smetljara ne mogu ni nacrtanog..Ufurao se malu gad da je neko i nešto.Nećeš još dugo biti prvi čovijek Sarajeva ublehašu jedan.
Dobro ne rece daje radio za svoj Mostar..
Lopina.
Rahmet ti dusi Ivo Sanadere
Rahmet mu duši upravljao je Beogradom na najbolji moguci način...
Dobro je, potrefio je ime kako treba
Aj ne s...
Najjače dvokomponentno ljepilo je opanak+asfalt, kad to spojiš niko to vise ne odlijepi, tako Hercegovci ostaju u Zagrebu za vjeke vjekova, kao i novokompovane Sarajlije.
Mrzili ga zagrebcan i izadju na izbore da ga skinu ali svi kockoglavci svom milanu dadnu glas. Nelegitimni predstavnik zagrebcana,zagrebacki sejdo.
Pa zar nije Sarajevo ili neko udruzenje iz Srebrenice oduzelo nagradu Bandicu?????
Skaka svaka ti čast. Najbolji si gradonačelnik u historiji Sarajeva.
Ma da navuko one bande iz kamenjara gore da ih pravi Htvati mrze iz dna duse sad ce bit druga prica sve nazad sa sesveta u grude meežugorje🤣🤣🤭