Komentari (133)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hoces ti u rov lafcino? Lako je tudju djecu u rat gurat p. ti materina
100% u pravu, klosari kao Dodik razumiju samo kada ih se opali po dzepu i po prstima!
Sve je jasno. Do kad će država biti taocem šake ruralaca iz dijela države koji se zove RS? To što su posjeli Aliju i rekli mu da nešto mora potpisati, ne znači da treba biti teret državi stotinu narednih godina. Ovdje je profesor zaboravio navesti dodatni problem, podlost hrvatskog korpusa koji licemjerno uslovljava saradnju ka evropskom putu BiH.
Hajde pusti šuplju, pa nismo glupani imamo i mi TV
TREBA PROGLASITI OPCU MOBILIZACIJU ARBIH I OSLOBODITI ZEMLJU! INACE IZA SVEGA JE SRBIJA, ZBOG PRIMANJA KOSOVA U SAVJETU EVROPE!
mudro zbori
Da ne pricam da jedina stvar koja bi sada spasila Dodika sukob. Na koljenima je, entitet pred bankrotom, nema vise kradje na izborima, znaci gotov je! Jedino kretenizam ovakvih umnobolnika ga moze spasiti
Jako pametno,ali obzirom na oklijevanje i zaostalost umova značajnog broja političkog tijela teško za očekivati,no možda dođe i taj čas
Bravo, profesor je profesor! Ovo jednom Nikšiću nije jasno, on je pozvao "na razgovor" i tako Dodiku pružio ruku da ga izvadi iz blata u koje se uvaljao. Upravo treba zategnuti situaciju i krmka dodatno uvaljat, dosta popuštanja, sad je dobar trenutak za to, profa objasnio.
Što se mene tiče, može se ova tvorevina i raspasti, ionako je mrzim. Primm finu platu, trošim izvan, još malo zavrnem sa strane i meni ovo skuži da naminem svoje interese. Dokle može. Kad se pome da se raspada, ćao.
100%
Ne može konkretnije, sad su na potezu institucije koje ovo trebaju sprovesti u djelo. Bravo za dekana 👏
Kukaviclukom se nista ne postize.Bosnjaci moraju biti spremni.Ukoliko se i dalje Bude trpilo ponizavanje a ono je ocito..drugog scenarija i opcije osim rata nema.Po cjenu da i Bude rat.Mora se odgovoriti ostoro..ne politikom povlacenja kukavicluka.Odlucno.
U jednu ruku je dobro da se konacno pocne strateski razmisljati o bidicnosti Bosne i Hercegovine, proaktivno, a ne reaktivno.
Svaka čast, imamo mi pametnih ljudi, ali nažalost ima više mudrova koji bi sve i svakoga popljuvali i kojima ništa ne valja. Pa šta vi minderaši predlažete?
Krenuh da čitam i skontam. Frajer sere, nema kome ispričati pa zovnuo klix novinarku.