Komentari (230)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
25 miliradi namjenjeno odbrani Bih su nestali a poslije rata 8 do 10 milijardi za obnovu nestalo.Ko je u tom periodu vodio ovaj narod?
Bakire,imao si dosta vremena …sta si napravio????sirotinju od naroda…..zato,Molim te ,poklopi se I cuti…dosta te vise!
TROJKA IZDAJNICKA, NASTAVNIK FIZICKOG KONAKOVIC NAPADA NOVINARKU, KAZE NANE I DEDE GA GLEDAJU ISPOD OKO, PA KAKO NECE KAD SI IZDA RADI SVOJE STOLICE. TREBA PROVJERITI NJEGOV STAZ U RATU, KAKO JE MOGUCE DA BUDE 4 GODINE I 22 DANA.
SDA je taraba ali pitanja su dobra, ono što je SDA radila ne amnestira od odgovornosti trojku za svoje loše poteze, to treba shvatitii. I moraju ponuditi odgovore jer dosta više skrivanja iza loše politike sda, mi smo vas birali da radite drugačije. Svaka čast Bećireviću za sad, nije loš ni Helez, ostali potpuna katastrofa, neznanje i nesnalaženje za ne povjerovat.
Ma vi dugujete xy odgovora narodu, Marco lopovska, dojadili ste nas za milione, unazadili 500 god, hoćete li se ikad maknuti da vas više ne gledamo barem, kad već niste u zatvorima, mrš više
Pa maknuti su uopšte nas ne trebaju zanimati, zanima nas sadašnja vlast i šta rade. Moraju bolje inače ćemo leći skroz.
Ok mislim da ima dobrih komentara, ali 1995/96 su bile najbolje godine u BiH i tad je na vlasti bila SDA sve do zadnjih izbora a mi smo od 96-te potonuli i pali na dno i sad smo na dnu i zato optužujemo trojku. Pustimo ih jedan mandat da vidimo šta će ili neće uraditi. Mislim da nemože niko biti gori od Bakira. Samo moje skromno mišljenje, on je uništio BiH.
A šta ćemo sa čistačicom u Ustavnom sudu BiH, kojunste vi iz SDA postavili, pa Mirsadom Čemanom.
Vi ste bili 30 godina i sve je ovo vasa zaostavstina ,od revizija tuzbi protiv Hrvatske i Srbije ,do premiera koji su malo u sudnici malo u parlamentu.P.S Trezori pojeftinili
Hahaha izdaj priopćenje da vas ne pitaju kako ste maznuli lovu na AC Vranduk-Ponirak. Folklorno drušvo za vas je institucija. Btw. nemoj zaboraviti radpustiti i preostale kantonalne odbore koji bi eventualno mogli podržati drugog kandidata na izborima u Oktobru.
Kad će više pohapsiti ove SDA izdajnike i kriminalce
Ovi Ezdeasi rak i rana drustva BiH bi da pitaju nesto. Tebe kozobradi, ridobradi futavcu kad su pitali, davao si odgovore ravne osmogodisnjaku mamu ti j... u usta, zbog tebe i tvoje hobotnice otislo je mladih porodica iz BiH kijamet citav. Nista manje ne unistava 3ka BiH nego sto ste vi je unistili od genjca, sarajlica, hife, kuke, zene ti, i ostale ekipe koji ste mullti milioneri a dusa ti zivis od socijale!Pljuc!
HELEZE I NIKŠIĆU!!! TROJKAŠKI ŠUPLJATORI, GDJE STE GARANTOVALI GRAĐANIMA DA MOGU MIRNO SPAVATI I DA MI IMAMO SVOJE INSTITUCIJE KOJE ĆE BRANITI BIH. KOJE TO INSTITUCIJE RADE ZA HRVTSKU A PROTIV BOŠNJAKA I BIH? OPERACIJA "KULA" SE NASTAVLJA A SAMO VI IZGLEDA MIRNO SPAVAT3. A SUTRA ĆE BITI: "PREVARILI SU NAS NAŠI PRIJATELJI IZ MZ".
Samo mirno nismo spavali od kad je SDA stupila na vlast u državi, sad smo malo odahnuli od mafije.
MUNAFICI KONAK O SVEMU ZBORI ALI NE O TOME KAKO SU 22.8. DIGLI KOEFIC. IZ INDIREKT. POREZA RS-oj SA 33.5 % NA 34,5%. OVI PRINOSI SE SE DIJELE NA TEMELJU POTROŠNJE U RS I FBIH. OBZIROM DA OBJEKTIVNI SRPSKI ANALITIČARI PIŠU DA RS NEMA VIŠE OD 800 HILJ. ST., LOGIČNO JE DA JOJ KOEFIC. PADNE NA CCA 28% (PA SAMO KS UPLATI U BUDŽET BIH VIŠE NEGO CIJELA RS). TROJKAŠI I NJIHOVI MEDIJI (FACE TV, AVAZ, N1) SU NAM SAKRILI DA ĆEMO IZ FBIH PO NOVOM KOEF. RS-u PRELITI ZA 4 G. POLA MILIJARDE KM.
Stvarno trebas biti totalni dzon obraz pa nakon sto si unistio tuzbu protiv srbije postavljat neka pitanja bilo kome !
Narod prihvata i onog ZE i babu mu prije nego sda,kush dalje bolan bolan
Povedi nas Bakee,rambo nas iz tebe smo…haahahahahaahaha
Građani BIH trebaju sve vas fukare kojima je fotelja važnija od države BIH otjerati u tri p.m.Trebali bi vi svi i SDA i Ntorka na mnogo štošta odgovoriti,ali hajmo krenuti od vas koji ste najduže u vlasti a najveći ste generatori i proizvođaći nereda,kriminala i korupcije.Evo Alma Čolo je javno izjavila da vas je napustila zato što niste htjeli da se distancirate od vaših članova involviranih u pljačku i korupciju.Odgovorite za poćetak na to pitanje.
Izvadite glavu iz pjeska i nemojte misliti da je narod,glasaći glup i da ga možete samo vi informisati o vašoj istini.Treba svi vi da znate da nema lične i individualne sreće bez kolektivne sreće i blagostanja. Zato potražite svoju sreću u sreći naroda BIH.