Komentari (180)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U Becu zivim 20 godina obisao sam skoro pa cijelu EU ne sjecam se da sam primijetio igdje policiju da pije kafu u kaficu a kladionice da i ne spominjem 😅
Karteli nam kupuju uniformpe za policiju, , prali pare preko memije i konakovica
Ispred svakog restorana tipa Brajlovic Mujanic Venera ...vazda patrole i tu nastaje, plati im onaj rucak ovaj pice.u redu je momci , placeno!i eto korupcije i kontakata Kantinu napraviti i hajmo. Arijana svaka cast. A za ove kada budete posteni ko u EU tada se i pozivajte...u Kaknju samo lezeci nije bio korumpiran
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
WoW Viktore koja izjava. Nemoj zaboraviti da te narod placa. Da nisu neki policajci upetljani u skrivanje ubistva njenog brata mozda bi Vam djevojka i vjerovala da radite casno i posteno i da Vam niko nista ne treba nametati.
Svaka njoj cast sto je ogolila konakovica i zloupotrebu od strane nipq
A STA RADI ARIJANA MEMIC? NAKACILA SE NA DRZAVNU SISU, CUCLA BUDZET I SAD SE NEŠTO SVETI PREKO POLICIJE. NEK PRVO ISPUNI SVOJU ULOGU ZA STO JE PLACENA PA NEK PREDLAZE SVOJE FRUSTRATIVNE IDEJE!!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Izađi iz kafane Arijana i radi svoj posao, nego ti smeta što policija vidi s kim sjediš i šta radiš, pa ti počela inicijative kojekakve pokretati....
Dotični misli na policajce koji SVAKODNEVNO sjede po benzinskim pumpama, kafićima, kladionicama, a od skoro i u tunelu na Ciglanama po nekoliko sati? Koliko im to traje pauza? Narodu je dosta polupismenih službenika koji traže uslove kao da su sa Hardvarda došli da služe narodu!
Bolje da je ostala da suti. Zao mi je Dzenana, ali su se okoristili maherski na ovom svemu. Uska je sjedila prstom nije pomakla,sad stolica se izmice pa iz ocaja pokusava nesto
Odjebi SDA pseto
Kad ce kamere i mikrofon kod policajaca? Vecina policajaca je uredu, ali gradjani moraju imati mehanizam da se bore protiv prgavih policajaca koji imaju 'moc' da napisu reda radi kaznu za nepostivanje policije, a na sudu se ne moze dokazati da je bilo pogresno. Slucaj Dzenan Memic bi bio rijesen da su bile kamere kod policajaca.
Gospođica pojma nema koliko je informacija i saznanja policija prikupila u kafani, koliko je doušnika pridobila u kafani i koliko je krivičnih djela otkriveno u kafani!!!
Odličan predlog, pogotovo kad se ovako bune. Odmah uvesti.
Uredno sasvim
NIgdje u Evropi policajci ne sjede po kafanama. // NIti je eticno niti je u skladu sa pravilima sluzbe. // Neka vas u policiji neko educira da budete vise efikasni, a manje bahati!
znas ti caticu sta je ona mislila puno duze ti tvoji neradnici koristite pauzu a da negovorim da svakako nista ne radite
Kad si debil i nizasta te bog nije dao odes u policajce
Svugdje sam bio po Evropi ali nigdje nisam vidio da policija u uniformama sjedi po kafanama. Samo kod nas su faktički navučeni na to i takvo mito i korupciju, a možda i ucjenu.
Nisi ti dalje od Ćelebića dobacio...
Vidim i Efendic kupuje odjela policiji,da se slika,pa ima para u budzetu nek kupuju uhljupe,bolje ti je dadni penzioeru 50 km,vidis da hoda ko prosjak i da je gladan,i sam vidis sram te bilo.
Po komentaru murije je jasno da je prijedlog Arijane Memić više nego opravdan.
Hahahaha, pa zar je moguce da na negativne komentare na ovaj clanak a pozitivne za ovu zastupnicu ne mozes staviti negativnu ocjenu ?? Klix, je li to na ovaj nacin pokusavate uticati na javno mijenje preko omjera pozitivni-negativni komentari na clanku
Znaci rob si ako radis u toku radnog vremena, a evropljanin si ako sjedis trecinu smjene u kafani, drugu trecinu u burekdzinici, a trecu u kladionici??