Komentari (108)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Policija genocidne rs hoće da u miru pobije one Bošnjake koje nije mogla u ratu!
@Ismailj Ćamali Po valahi.
gdje ste sad veliki bosnjaci, sto zvizdite i tekbirate po dzenazama? bujrum u kotor varos, nocite s ovim covjekom.
Nek srbi dodju u al'sidi,pa bi vidio.
@aleksandarperovic nisi ti prava osoba da imas govoriti sta je posteno ili ne. ne vidim neku razliku izmedju tebe i njih. i tebi je draga mrznja, narocito iza tastature.
srpski terorizan u BiH nad povratnicima BOSNJACIMA I HRVATIMA
Hrvatima u RS-u pljackaju kuce to nije terorizam nego kriminal , u 90% slucajeva ako je kuca sređena a ne zivi nitko u njoj ona ce biti opljacakana bilo gdje u BIH. Terorizam je ubojstva HRVATSKIH povratnika i policajaca u Travniku a nije PROCESUIRAN ni jedan slucaj.
srpski terorizan u BiH nad povratnicima BOSNJACIMA I HRVATIMA
Treba ispitat poslovanje "Euro-Asfalta" i sestrinskih tvrtki "inzenjering D" te veze sa BH politicarima.... http://www.federalna.ba/bhs/vijest/81387/video-gdje-su-kubici-i-tuneli. Ekipa drzi i pekaru "Mrvica" u Sarajevu.
Jest ovaj gospodin ruzan pa ovo je strahota haahha
Bakire vako ce tebi urezati 4c kad odes kod labela inshallah..
STO JE LIJEPA HRVATSKA OLUJA
Ne kiti se tudjim perjem
Ako je ovo istina isilovci su za ove humanitarni radnici
Nekakav Edin (kazu da navodno momak i nije bas cist u glavi) lijepi postere podrske Mladicu po Bijeljini (ne vidjeh na klix-u ista o tome)....napalo ovog covjeka (i nadam se da ce smradove koji su to uradili i uhvatiti i izdegeneciti za pocetak)...ne valja nikako. Opet, Salkicu ne mogu vjerovati nikako...sjetim se ubistva u Trnopolju.
E moj Bakire tesko nama stobom
Dva vodeća medija u RS - RTRS i RTVBN uopšte nisu spomenuli ovu vijest, čak ni na svojim portalima.
Nebi to oni radili daste uveli krvnu osvetu
Treba odma danas vratitu duplo, da se ne zaboravi.
Tebi jado.
Ucestali napadi na povratnike samo pokazuju pravo lice i ljudi i sistema u RS. Bos. Dubica- preko 20 napada na dzamiju, prosle godine Zvornik- bajram, akcija Ruben, hapsenja za zastave (ne tokic nego prije), policajac bacao bombe na dzamije u okolini B. Gradiske, Kozarac- zbog zastave BiH (trokutusa) pretres kuce i tuzba za sirenje mrznje, ubistvo na polaganju kamena temeljca Ferhadiji itd, itd... Pusti rezoluciju, vidi se dobro da je ovdje jedan kompletan narod grnocidan, uz pojedine izuzetke koji su samo izuzeci. Zasto se ne desavaju tako cesti napadi u fbih? Pozivanje na referendum od strane vlasti, represija na povratnike (konstantno legitimisanje, provjeravanje i utvrdjivanje identiteta povratnika koji prelaze sve ljudske mjere). 20 godina su nosili maske, izleda dosadilo im i zuljaju ih pa bi uskoro mogli pokrenuti novi sukob samo ovaj put nema JNA i njihovog naoruzanja...
@crni vitez- trebamo se oranizovati pa na izbore svi izaci i glasati za bosnjake, i dijaspora i povratnici. Bosnjacko biracko tijelo je razbijeno od strane SDA, ZaBiH i SDP-a plus lijanovic. Kada bismo izasli u velikom broju na izbore ucestvovali smo u vlasti i recimo dodik bi i dalje samo mogao pricati o referendumu, ne bi ga mogao nikako realizovati niti raditi protiv BiH. Znas li da niti jednog bosnjaka i hrvata nema na nekoj poziciji osim onih koji moraju biti postavljeni na poziciju po nacionalnom kljucu.
Razumijem ja to i naravno da su reforme nuzne jer ovaj ustav i jeste privremen (valjda su oni koji su ga pravili mislili da ce se sa vremenom narod opametiti a ne da ce nam reforme morati nametati). Istina je da je bosnjackom narodu potrebno jedinstvo koje se u ovim demokratskim sistemima iskazuje izborima a nama je potrebna ne nova stranka nego nova struja, reformski val u svijesti bosnjaka koji ce umjeti prepoznati prave ljude a takvih na nasoj politickoj sceni, nazalost, nema. Glupo je sto moramo inati neprijatelje da nas svako 50 godina ujedinjuju... Naravno da ce RS ukinuti oni koji su je i napravili i koji zagovaraju njeno odcjepljenje jer im to sluzi samo kao pokrice za kriminalne radnje, najmanje tu srbstva ima i zato mi je u jednu ruku zao obicnih srba koji nasjedaju na manipulacije i ker od puno rakije proradi neka masta koju prati genocid, umjesto da se trude kako da sto sigurnije zasnuju porodice (bijela kuga) , obezbjede djeci buducnost ili bar odlazak na ekskurziju, normalno skolovanje, sigurnu starost...
dok se ne pocne vracati milo za drago nece se oni povuc treba svak da vrati ako zna da mu je ko nanio kakvu stetu ili da zna sigurno da mu je ubio nekog pa u svim knjigama pise oko za oko vise sam za oprost ali u ovom slucaju ja bi oko za oko i trebalo bi uvesti taj zakon na nivou drzave ...
de izvinitw se dodiku sto ste zivi Onaj Tekbir na dzenazi je inat prema genocidnoj politici koja se vodi protiv njih a mi se izvinjavamo zbog gadjanja vucica