Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E moj Salkiću, Dr. Zlatko Hadžidedić je sinoć sve jasno rekao . Evropa je dvolična, Dodika i Srbijansku politiku ne samo da puštaju da rade nego ih time i nagrađuju. A Čovića i njegove štite bezrezervno. Kome to sada nije jasno!? Poslije Presude Fadilu a puštanja potpisnice Jelke Sve je jasno ko dan!!! Samo što se neki političari prave da to ne vide jer su i oni to aminovali
Paše im pošto mogu biti vlasti, a kad dođu po njih tad ce biti kasno
bas tako brate evropa i USA podrzavaju svinjoglavog laktasenka i konjoglavog draganceta jer nece krst na krst a nama Bosnjacima su s embargom, "sigurnom" zonom u Srebrenici i dejtonom pokazali kakvi su nam "prijatelji"
Veliki skup u Banjaluci je velika poruka mira i slobode srpskog naroda. Ovaj covek prica gluposti
bravo Ramize samo ostro 👌⚜️💚🇧🇦 a nazalost dejton su nam skovali nasi prijatelji iz JuEsEja
viđaj ovih Vucicevih botova u komentarima hahahah
Srbija ne zeli destabilizaciju bilo gde!! Srbija hoce svima da pomogne i to je jedino sto se radi
I treba da vode racuna to je i naglaseno na sinocnjem skupu u protivnom sledice druge stvari i odvajanje Republike Srpske
Srbi prvo nisu separatisti. Drugo Dodik je ispostovao sve sto se za BIH ne bi reklo
Srbija nije ničiji sponzor, dolazak predstavnika srpske vlade u Banja luku na miting je da se pošalje poruka mira, a ne zbog kojekakvih budalaštine koje Salkić govori!
Ako nemas podrsku i pomoc, onda i ne treba da se postuje sporazim
Reke suza od jutros Federacijom. Gde vam se bre dede onaj ministar poliicije čiji je sin isprebijao čoveka, da kaže kako će sa nekoliko hiljada njegovih mudžahedina da krene na Banjaluku. Nego uvek se krijete iza Šmitove suknje.
Niko nije odustao od sporazuma
Bosanski musliman Salkić ne zna šta znači zajedništvo! Jučerašnji miting u Banja Luci je pokazao slogu srpskog naroda!
Za Salkićevu informaciju, Srbija se i zalaže za mir i stabilnost u regionu, i Srbi su Srbi, podele među srpskim narodom nema!
Nema s njima nikakvog vise dog pustee ih vise nek se gamad odcjepi samo dzaba trose nase pare iz budzeta a oni u rs-u trose za sebe, vidis da koce sve nek se odvoje nek idu vise u 3pm
A najdrazi su mi srpski botovi na klixu 😂. Toliko su providni da me stid i toga sto uopste mogu uci na nase portale i komentarisati 😂. Vucko ih plati sa sendvicom i kojim dinarem. Pa, ljudi, jeftini ste 😂. Gratis ste 😀. P.S Kad je Srbija bila za Daytonski sporazum ?
Srbija postuje druge narode, ali se uvek zalaze sa svoj mir i stabilnost