Komentari (177)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja popisa i kurca...
sve u svemu uvijek mogu reci da je ovo bila generalna proba popisa :D
Jao ja sam se smejao deset i minuta kad videh tvoj komentar covece!!! :D Mislim nije smesno, cak je i tuzno, nego mi mnogo simpaticna ta uzrecica: Ja popisa i kurca...predobro :) !! A sto se tice popisa, ne bi me iznenadilo ako imate vise stanovnistva nego 91, bicete brojniji od HR, al cuti, to je dobro da se strani prevare da imate vise stanovnika, vece trziste, pa mozda neko investira..
ovo na sve lici,samo ne na popis..
Pitam se samo koliko stanovnika i drzavljana Srbije biti popisano u BiH? Pa na kraju ce Srbi biti vecinski narod, a ukupno ce nas biti oko 6 miliona.
Legenda
Ma nije moguce. A jel ko isao u i sarajevo i vidio plakat sa detaljnim opisom sta srbi trebaju da kazu kod popisa. Fino pojasnjeno i niko se ne sikira ni s.jebaje. Kada bosnjak treba da se izjasni kao bosnjak to je pometnja. Radoncic lize guzicu i izjavljuje da smo muslimani ne bosnjaci. Stoka. A fino srbende plate plakat na cirilici pa ko zna da cita napisat ce. Jos je u prozi sastavljen. A neka ima sandjaklija da se iseli jos malo
samo kad osvane vijest da je dotici uhvacen sa popisnim materijalom somalije jer ih je pokuao prenijeti u etiopiju.ne brinite.javit ce se on i tamo posto i oni nisu jos obavili popis kao ni mi...
drugovi i drugarice!!!narocito vi rs-ovci,nemoj da vas pisem medj ostale....ja cuo da se pojedini od vas izjasnjavali po naciji kao snsd....majko moja mila
Tako ti je to kada Dodik ispade pametini od kompletne akademske zajednice politicara i islamske zajednice u planiranji ciljeva, a ovo sto se tice ostatka popisa je cista forma , na kraju krajeva ovo pokazuje da izgubili ono sto nismo trebali a dobile su strane koje cementiraju svoje stanje a to je islamska zajednica broj svojih sledbenika politicati zadrzana administrativna mjesta prije mislim na FBIH i RS i kantone koji 50% gutaju ionako slabe proizvodnje kao i radnjih mjesta a Dodik svoju drzavu u drzavi RS, a narod sav ovaj u cjeloj drzavi samo dalje siromastvo i gubljenje radnih mjesta.
na sta si ti nagrajso????
pola srbije ce da se popise da zivi u bosni
Isto kao i citava bosnjacka dijaspora od SveCke do Amerike,koja masovno dolazi da se popise,pogotovo u Srebrenicu,a vec odavno ne zive u ovoj drzavi.I jos ih bosnjacke vodje otvoreno pozivaju da dodju da se popisu,i vi nesto kazete za srbe.Poklopite se balije!
mater ti .ebem cetnicku!
ma samo srbe pobit'
ovo je više neka igra ko će koga više izj....,nego popis
Ma kad mogu nositi kući, zašto nebi mogli bilo kuda...
Logicno mozda je rijec o drzavljaninu BiH koji trenutno zivi s druge strane granice, pa covjek mora nositi kuci materijal kad nema skladiste.
Dao Bog da se ovaj popis vec jednom zavrsi, pa ovo je agonija citati bilo prave bilo fals vijesti o popisu, pa ovo je kao dan izbora koji traje 15 dana.
Jake li vijesti ... Sutra pogledajte sta doruckuju popisivaci pa nam dojavite
ovo nije ni P od popisa... ovo je K. od popisa... !!!
Svašta, oni ni najjednostavije zadatke ne mogu obaviti bez Srbije
Vidjeces kad se sve sabere...a ono 99% srba u BiH :)))