Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema jače sile od rudara. Vlast se u bivšoj Jugi najviše bojala komorata, jer su oni bili i ostali okosnica industrijske proizvodnje na ovim prostorima. Podržavam u potpunosti sve njihove napore i proteste. Komorati sretno!
imaju svoj voz!!!
Danas nema industrijske proizvodnje, tako da oni više nikoga ne interesuju
Riješit će to naša vlast, nema problema!!! Što se njih tiče možete se svi pogušiti, ali njima treba ta rupa jer da mogu dalje da pljačkaju, tako da će se to riješiti vrlo brzo, pa će reći "evo dali smo vam sve što ste tražili" - platu!!!
samo tako u Zenici ima i pravnika i ekonomista pa opet ih primaju i ko u fol samo im produzavaju ukoliko u jednom rudnuiku prode prijem neproizvodnog radnika proci ce u svakom
rudari, i gradjevinari ( ovi privatnici sto maltretiraju ljude koji nemaju nikakve skole pa udri po njima, zivot im izvuci samo zato sto nije guzonjin sin i sl. ) su najveci heroji danas. treba ljudi moji po 50 stepeni raditi 10 sati. Pod klimom u kuci ti je vruce a ne vani kako je, ,vruc vjetar puse. Rudari samo naprijed, borite se za svoja prava, jednom da se smakne ova bagra sto se obogatila u ratu i sad se kurce. SIKTER !
mogli ste štrajkovat i pred rudnikom, ili pred parlamentom.. bilo bi vam lakše, a tim što štrajkujete svejedno gdje ste i kako ste.
Ja sam radio u rudniku Sase...Puna podrska za rudare ma gdje bili!!!!!!! Ko nikad nije sisao u jamu,ne moze ni da zamisli kakavi su to uslovi...
Srce, ruka i lopata!
Momci cjeli dan provedu u mraku, jedini izvor svjetlosti im je lampa na glavi, i ne kukaju na primanja samo nek je redovna,,, dok ministri povecavaju sebi platu u iznlsu od 700 km. sramota !!!
Puna podrska rudarima. Sretno komorati
NERADNICKA KOMUNISTICKA BAGRA
koji glupani. imaju platu 1500 i pametuju.
Jbg, nemaju skole, povodljivi, glupi,,,treba im svima dati otkaze imaju platu kao profesori....
neka odu ako im se ne svidja, ima i onih koji bi radili za 1000 km
PRIKAŽI ODGOVORE (6)