Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mi vjerujemo u ukidanje RS-a
Ne treba zaboraviti da su UN garantivale sigurnost u Srebrenici. Zato će glasanje za rezoluciju biti barometar koji će pokazati civilizacijski domet članica UN. Oni koji ne glasaju će sami sebe svrstati među civilizacijski otpad.
Bez obzira na sve, Britanci su gospoda.
Bošnjak je oznaka za etničku pripadnost kao što je i Srbin, Hrvat, Albanac itd. Stanovništvo u Bosni je sve do kraja 19. vijeka imalo uglavnom vjersku i regionalnu, a ne etnićku (nacionalnu) svijest. Dotada su se ljudi u Bosni uglavnom smatrali pravoslavnim, katolicima i muslimanima, a ne Srbima, Hrvatima i Bošnjacima.
ko god ne glasa za Rezoluciju je potencijalni kanditat da pocini genocid u buducnosti ili ga je vec pocinio kroz historiju, a oni i koji su pocinili i iskreno se kaju ce glasati za, kao i oni koji su vec dozivjeli i prezivjeli genocid....
Vucicu procitaj ovo pa i dalje pravite murale ratnih zlocinaca a one koji ih gadjaju jajima zatvarajte.
Da li neko zna postoji li mogućnost Veto glasa neke države ?
Ovi malo kasne,sa blagim sankcijama prema serbofašističkoj politici 90 otvorili su mogućnost novih nekažnjenih zločina i genocida koji su se i desili po svjetu od 90 do danas. UN i MZ su vjerovatno mislili da će jačanjem opozicije uspjeti uništiti servofašizam mirnim demokratskim putem. Ali demokratija nije za svakoga
Za magarce ide ili mrkva ili batina. Pokušali su sa mrkvom, evo prođe 30 godina pa se ništa ne mjenja. Sad treba da ide batina.
Amin !
Šumska na aparatima jos malo
posle rezolucije odma pristupiti ukidanju genocidne tvorevine kako bi se mogao bolje kontrolisati agresorski dio Bosne i Hercegovine
Nakon rezolucije, genocidasi mogu samo sanjati otcjepljenje RS od BiH...
Zato i toliko histerisu!!! Ni zbog ceg drugog...
Ovo nam je sansa da svijet napokon vise zna sta se dogodilo 1995 i da napokon svako ljudski i dostojanstveno prizna greske, jer dok god budemo branili desnicare i naciste ova drzava i njihovi narodi ce imati problem sa korupcijom i nepravdom od njihovi predstavnika, ne bitno jel Bosnjak, Hrvat, Srbin ili kako god vec, jer nema gore vlasti u kojoj desnicari su na vlasti upamtite dobro!!!
Svi znaju šta se dogodilo u Srebrenici to nije upitno čak i Srbi znaju.Stvar je da priznanjem genocida oni jasno stave tačku na tu politiku i odreknu se nje.Bez toga legitimno možemo smatrati da planiraju novi genocid i to im ne možemo dopustiti.Svima je jasno da negiranje u genocida trajno destabilizuju mir.Jasno je i svima i da će tek priznanjem genocida pojedinci biti kažnjeni a trenutno se kriju iza čitavog naroda koji nije kriv..ali nije baš nešto ni pametan čim nasjeda.
Nekima rezolucija a nekima nezavisnost.
Masta je besplatna
mislis na Kosovo
PRIKAŽI ODGOVORE (2)