Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nip u Goraždu je podbacio skroz, razočarenje. Koalicija sa Hubjerom to jest uhljebljavanje famelije.Za ovo 2 godine au zapislili kao SDA za 30 god.
Bošnjački narod je mrtav narod, kojem nema spasa. U slučaju eventualnog rata, ovakav podjeljen, niti postoji političar , niti ličnost , niti struja koji bi taj narod poveo . Oni koji su pobjegli devedesetih i sad bi to isto uradili. Sve bi se okončalo jednim velikim Potočarima. Ovo što imamo su sve džamijski golubovi i jugobalijanderi koji sa Bosnom nemaju nikakvog dodira, kojima je Palestina ili Srbija i Hrvatska veća briga od rođene domovine.
Nip je satlerova filijala osnovana radi udovoljavanja uzp interesa
NiP u Goraždu, uz ekipu koju tjeraju iz SDPa, svjetle tačke političke scene. Gradonačelnik Imamović ovim potezima pokušava dobiti podršku SDA, a koga oni podrže taj je već bivši, samo što ne konta
Babo mu je dobio od sda sve sto se moglo dobiti spasili ga robije i sada su najveca razocarenja za borce zajedno sa sejdicem
Ja misli da je zbog mnogih tih stranaka koje su usle u vlast u BPK i rasirile previse pipke da doje vecu sisu
Jedan obicni uhljebljeni poltron
Nikad i poslije.
desno krilo SDA zvano NIP u BPK JE STANJE
Ko da ga je lex friedman pravio
I SDP pocinje da shvata izdaju na koju su pristali ali crni Gavrilo ide do kraja , sta bi za narko sheme sa Titom?
Poznajem ga preko 20 godina, ovo je najpošteniji momak kojeg je politicka scena mogla dobiti. Obrazovan, kulturan, rječit, iz jako divne porodice i prije svega neiskvaren !
Ja face i ljakse , mali ga voli primit u paksu
U korumpiranoj BiH, kad dođu na vlast svi su isti!
Joj ovih papanskih čehri
Nezim korektan i skroman.
Nezime razacarao si me....