Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sretan praznik svima koji slave i manite se nacionalistickih komentara
ko ce koga tucati 🙂‍↔️
Svim pravoslavnom u BiH i svijetu Sretan Vaskrs...
Nacije i religije postoje samo da dijele i zavađaju ljude!
Svima želim Sretan Vaskrs.
sretan vaskrs
Hristos Vaskrs svim vjernicima pravoslavcima...
The history of Easter is deeply rooted in the history of Ēostre, a pagan goddess celebrated by the Saxons during the month of April. Her feast day was marked by fertility rites and the giving of eggs, which represented new life.
Svima dobrim ljudima želim sretan vaskrs a ovim lošim želim da budu bolji ni jedna vjera nije mjesto za mržnju držimo se slova vjere a ne onoga što nam se nameće.
Hvala!
За врије Бајрама биле су 94 вијести на кликс порталу, честитање и преглед како се обиљежава. За Васкрс један чланак који није ни доспио међу насловне објаве. Аферим
Samo neinteligentni i naivni ljudi vjeruju u bajke!
Sretan Vaskrs od srca želi vam vaš komšija musliman. Ovi što mrze i pozivaju na rat niti su dobri hrišćani niti su dobri muslimani. A pri tome su i p* najveće. Vjerovati u Boga je lijepo i želim vam puno dobre hrišćanske pameti kao i nama muslimanima te da jednog dana izgladimo sve probleme i svi živimo slobodno boreći se skupa protiv loših nevjerničkih navika sa zapada.
Ja kako vidim nevjerničke navike dokaze sa istoka, tj. Kine, Indije i Rusije.
Sretan praznik susjedi sve najbolje
Ja nesto ne vidim da mediji ili portali iz takozvane "Srbije" cestitaju Bajram ili Ramazan nama muslimanima
Ti si takozvani....