Komentari (195)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rijetko odvratna pojava. "Patriota" i "veliki" borac iz Luxemburga...
Ne velike su patriote u Irskoj...
Budaletina se skrasila u Luksemburgu i udara po tastaturi na sve koji nisu u Bakirovom kolu. Pa, kao da objasni nama u BiH, šta je za nas najbolje - dok on dere luksemburšku socijalu.
Ma koji debil dosta ih u bh i u rs sad i ovi izvana uvalili se da mrznju stvaraju .sve hapsiti da narod odahne vise
nema više Osmice i Bakira da ga spašavaju od pravosuđa
rijetko odvratna njuska,pravi smrdo kojeg placa sda stranka da pise i izmislja lazi po fb.
Tuzlisatvo BiH podiglo optuznicu protiv ovog lika! Sto isto Tuzilastvo ne podigne Optuznice za Politicare iste Drzave BiH koji negiraju Drzavu kao intituciju, Genocid, podpiruku nacionalne vjerske mrznje u svakom pogledu i mnogo toga sto gledamo po portalim i Tv stanicama! Zato Buranijo, samo izlazite glasajte za 100-ju 2 sendvica, kesu hedije i slicne manipulacije istih n vrhu Drzave BiH!
Sugo na socijali
Znači, možemo la ati jednu na druge, što i radimo ovdje, samo je problem kada to radimo iz druge države?!
E sad ovo govno ni bake nece vise braniti,a osmice mu svakako nejma
Minhenska bojna
Vidi mu gloooooove
Kad uhapsite Dodika i Čovića, onda ganjajte nas, da mi ne bi ganjali vas!
I rodjen u Luksemburgu i nista mu ne mogu! I on je danas najmanji problem! Realno, u moru kriminala, droge, hapsenja mafije, napada na Ustav i Ustavni poredak, bitan tamo neki celavi Mulahusic! Strasno smo mi glup narod.
Bitan je itekako... kontaminira javni prostor sa sumanutim stavovima On i alickovic se moraju izbaciti iz javnog prostora jer mi bosnjaci ne zelimo da ovakvi govore u ime nas, jer se i mi sami gnusamo ovakvih !!!
Eto vam pravne države ..Dodik i njegovi istomišljenici psuju genocid , Nešić dize tri prsta i kaže da ne proznaje Državu , Vređa one koji idu na dzumu .. A optužuju nekog nebitnog tipa koji piskara budalaštine na javnim mrežama .. Sloboda govora ..ovo nema ni u sjevernoj Koreji .
Itekako je bitan, treba dizati optužnice i protiv roditelja maloljetnika koji su sljedbenici ovog gnoja. Sljedbenige dotičnog treba otkrivat i evidentirat pa im ne dozvoljavati zaposlenje u državnim institucijama, ministarstvima, vojsci, policiji naročito.
I nažalost, ovakvi umovi se množe po portalima, žive miljama daleko, ali sa sigurne udaljenosti mlate gluposti, potpiruju strah, pozivaju ko fol Bošnjake da se opamete, da se udruže i brane državu, smaknu "izdajice" s vlasti itd itd. Dakle, ljudi koji u principu nemaju dodira s realnošću u BiH sole pamet narodu... zbog vlastitih frustracija.
Koliko je pametniji od pakera, vjerujem da će Mulahusić okrenuti u svoju korist, pa naplatiti dobru odštetu.
Politički progon neistomišljenika, ali podrška momku
ti on m