Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
1. Bez Dodika se mogla formirati vlast 2. Dodik i anti državni faktori ne bi dobili sigurnosni sektor i finansije 3. Dodik ne bi bio nikakav faktor više 4. Dodik ne bi dobio pare za zgradu UIO 5. Dodik ne bi dobio veću raspodjelu sredstava za RS 6. ALI TAD KONAKOVIĆ NE BI BIO MINISTAR
Pa ako je se mogla formirati sto onda Bakir formira evo 20 godina sa njim, a i neki dan je rekao da bi opet formirao?
De obrazlozi kako si je mogao formirati bez balvana Dodika?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovaj zaboravio da je vlast
Veceras ce nas FaceTv ubjedjivat da je opet Sda kriva
Pricaju u Sarajevu da mu je cuna mala i da je impotentan.
Pa ništa, reakcija očekivana, onaj nemački turista da ima novu rundu bacanja kletvi na Dodika i RS.
I Bakir je 30 god.pravio vlast sa Dodikom a koliko se sjecam i unistio reviziju protiv Srbije i vi se sda botovi nemate uopşte pravo javljati,najvise je sda kriva za ovo gdje se sada naşa država nalazi.
Jedno pitanje za srbe iz RSa. Kakvu vi korist imate sa ovakvom vlasti sa Dodikom na celu? Imate samo zaduzenja,propadanje,sankcije,jad i bijedu? Tome tezite u zivotu? Bolje nacionalizam,fasizam i srbovanje,nego civilizacijske vrijednosti?
Kojih institucija? Onih što si predao čoviću i dodiku? Možeš se samo ujesti za g...cu! kad se izgrizeš, kreni redom po Sarajevu.
Muslimani su pobili mnogo više nevinih Srba. Priča o Srebrenici je prenaduvana
Prijavljen
Koji degenerik...
Ukinut rs, to srbi hoće, trebamo im pomoć da što prije se to desi...
Prvo mu ti,klikeru jedan,prestani ici na noge,pa onda nozemo pricati o necemu drugom!
ovome samo sajkaca fali
ovo onaj sto hice da nas uvuce u Otvoreni Balkan odnosno Veliku Srbiju
Ovi ga spasili Bankrota dajuci mu dodatni novac od Poreza i kupujuci zgrade po Banja Luci i sad kao oni Borci za BiH
Sutra je dzenaza u Kljucu ubijenoj Botonjic Dervisi, starica od 70 godina ubijena i zatrpana ko zna gdje, da bi bila pronadjena 30 god poslije. I dodju ti ludjaci koji vjeruju da ce genocidna tvorevina biti drzava i pricaju o tome ?? Samo ludjak moze da vjeruje da ce genocidna tvorevina biti drzava, to se NIKAD nece desiti.
rece neko ko je Lobirao kod Stranaca i Eu da se ukinu Sankcije Dodiku i Rs !
Ovaj covjek je jako opasan za nas Bosnjake! Ili je totalno glup i nepismen ili je ucijenjen!! Ali ovakve izdaje nisu vidjene od fikreta abdica
on je samo Vucicev igrac kojeg Kontrolise preko Zukorlica
Kakve izdaje? Sta je izdano, da znamo i mi glupi?
Ovako je nekad govorio Aljoša Čampara o Konakoviću: Dino je pravi munafik. Zlo za bošnjački narod. Sve je principe prodao. ”