Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
propast totalna, jos ima hrabrosti i petlje reci da je zadovoljan, psina prodata
Hoce'l se iko iole "normalan" pojaviti u politici? Da gleda malo i interes naroda.
Nikada gore stanje nije bilo od ovoga kad vlast predvodi tzv.Trojka. Sve će uništiti samo kako bi zadržali svoje udobne fotelje, pa čak će i državu dovesti u pitanje samo da Konaković, Nikšić i Forto imaju funkcije i privilegije. Ništa nisu uradili za građane, osim za sebe, svoje članove i udruženja koja su njihovi članovi osnovali. Građani su razočarani, a najviše njihovi glasači koji su očekivali promjene i da će ispuniti ono što su lažno obećavali. Katrel politika.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Fadileee vrati se
Kao da je neko drugi, a ne Trojka iz koalicionog sporazuma sa SNSD i HDZ izbrisala NATO put naše zemlje, i kao da je neko drugi a ne oni propustio da pošalje Program reformi u okviru Akcionog plana za članstvo u NATO-u za 2023.godinu, a što je bivša vlast činila 4 godine zaredom. Sve su dali protivnicima BiH za svoje fotelje. I onda se ljute kada ih građani nazivaju da su izdajnici i petokolonaši. Sada predaju i Ustavni sud Ćoviću i HDZ-u. Izdaja.✅
@VazdaNevin,u u rs bilo 9% povecanje
Umjesto da brane drzavu i institucije oni kartel napravili i drogu šnjiraju.
Lik premijer federacije BiH sa 6000 glasova. Jel te stid?
Država se raspada uzrokom ove svinje, a on torte jede, zapela mu u grkljanu...
Ni stida ni obraza,komunjara bez vjere i duše i patriotizma.
FUJ
Nisu ni Nermin Nikšić ni Ramo Isak krivi za ovo. Bošnjo sebi izabrao, bošnjo sad može k**cu svirat. Ako se država raspane, (a upamtite da je likovi sa slika brane) mahal nam je. I po hiljaditi put ću ponovit, nije za nas država. Ne znamo mi to imat.
sa ovima na vlasti postali smo Monty Python Drzava !
Lik potrosio 800 miliona od Fadila, i zaduzio jos toliko, i kaze odlicno, fuj.
Ha😂HaHaHa ja nametnutog idiota sam sebe hvali ćime se hvališ moj Njiva sve što si mogao zajebati i izdati si uspio
Ovaj cirkus s tortom ne postoji nigdje na svijetu. Plate jadne, drzava korumpirana, srandard ispod nivoa svakog dostojanstva… Onaj prieti ocjepljenjem, zvecka se oruzjem, svijet salje tenkove u Bosnu - a on, on reže tortu 😵‍💫
Na žalost nisu krive ove džukele, kriv je narod koji ovo sve mirno posmatra dok ga nametnuti kvislinzi vode u propast.
ramo ublijedio
Vracaj te Fadila ili mu dadnite da vodi Federaciju iz zatvora i iz zatvora bi bolje radio nego ovaj Mafijas sa slobode
zadovoljan kralj 🤣🤣🤣. potrosio boga oca!