Komentari (304)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pozurit ce trojaski podaniici da mu pruze ruku i nakon ovog govora !
I popušiće mu za Happy End
Ne mozemo jer ste ih transportivali diljem BIH cak i u Srbiju likvidirali od Zvornika Visegrad Foce Trnova..polije prekopavli iz masovnog grobnica u Sekundarne Tercijalne..pislije presude za Genocid ..sljedbenici Politike zlocina Sljede ratne zlocince Milosevica Seselja Karadzica Mladica..negorajuci Genocid.
PRIKAŽI ODGOVORE (19)
Kakav si ti idiot,a sami kažete,u Srebrenici se nije desio Genocid nego zločin,svi ste tako izjaviili od Vučića pa dalje,a sad izjavljuje ovako,kakav si ti bolesni manipulator
Trojaneri ce to relaksirati
svinjoglavo fasisticko smece i opet ce ga izvuc iz ghovana trojanska nametnuta bagra
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Mile Lopov = 130!
A neki dan ovi naši izdajnici išli kod ovog Negatora genocida i opet bez državni obiležja pregovarali o još jednoj izdaji.
Pa nema ih konjino jedna u Srebrenici, kada ste ih zvjerski pobili. Bi li tvoj grafonačelnik bio tamo, da su ti ljufi živi, zato ste ih i pobili.Tvoji rođaci i pajdaši ako nisi sam. Kako te nije stid, pa i ti imaš djecu....zamisli ...ili bolje nemoj, jer za zamišljanje i razmišljanje, treba imati mozga, osim zločinačkih poriva a ti mozga nemaš, osim mržnje prema Bošnjacima.
Moze, skuhani mozgu icmp/ino isto odbijte sda botovi
Dabogda ti Srebrenica bila u dvorištu, sram i stid da te bude.
Djeca ti stradala dabogda!!!!
Hajmo se malo prisjetiti šta je izjavio 2007: https://www.youtube.com/watch?v=tFPBqxEqDPc Licemjer level 100
Dok je SDA vladala vepar i njemu slicni nisu mogli svoje provoditi osim sto su pljuvali po Bakiru zajedno sa ovim trojanskim izrodima. Pa vi zakljucite ko je dobar a ko s đavolom tikve sadi.
A jesi hadzija divljace jadni.
Pa dokle vise! Ne mogu da vjerujem da su mi vise od 30 godina zivota ovaj i ovakvi pred ocima! Krepajte konacno i pustite nas da prozivimo dostojanstveno ovo malo zivota sto nam je ostalo!
Gotov si Lopove. Presudiće tebi - TVOJI! 130 TI NE GINE!
nije srebrenica samo jedna ulica...sram te bilo da bog da ti srebrenica bila u kuci
radit ce Elmedin Konakovic s njim mora laganoo hahahaha je.oo mu on st.ru...Koja je razlika izmedju Elmedina Konakovica i Elmedina Krica
Gubi malo tlo pod nogama. Tako to ide kad se blizi kraj moj Dodo
Tebi su dani odbrojani ..rezolucija , odsteta a sankcije se spremaju i srbiji. Pa srbujte dokle hocete.