Komentari (91)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kaki više progranici u pm
cirkus kolorado
Šta su odbranili 😂?
30 godina zive u Sarajevu i opet prognanici. Zao mi je ljudi koji nemaju para za prevoz, ali to se rjesava ZA SVE u sklopu ministarstva za soc rad. Zasto neko ko je u istoj situaciji, a nije prognanik, mora placati? 30 godina nakon zavrsetka rata neko i dalje ima status prognanika. A dio njih je vise zivota proveo u Sarajevu nego tamo gdje je rodjen.
izgubio kucu i zemlju od deset hiljada maraka i dosao u sarajevo prije 30 godina i u tih 30 godina nije mogao ili nije htio naci sebi posao i araditi penziju i sad retardi na vlasti, ali cijeli narod je inace retardiran- ne samo na vlasti, hoce da im daju povlastice i s time diskriminiraju ostale koji su u istoj finasijkoj situaciji
ne zna sta ce pa hajd neku meljavu umjesto neston korisno
Hoce li biti sta besplatno za nas, Visocake?
Forto je najnesposobniji politicar na sceni. Nista nije uradio otkako je Ministar.
Prognanici imaju kuce, a ti stariji su davno umrli I ja sam prognanik! Kakav je ovo uzaludni pokusaj populizma! Kakvi bona prognanici, a novi rat na pomolu. Ne provaljuj se Vildana keve ti!
vratite nam SDA
Mogu li i gejevi , i oni su ugrozeni (izvinjavam se gej populaciji ali ovi im je bas debilna)
Kakva glupost ....na ciji teret ? Etk vas ko onaj glupi Stanivukovic .... a mi koji smo bili u Sarajevu za vrijeme.rata? Mozemo li i mi da se vozamo free?
Može besplatan prevoz ali svi da se prijave u RS i tamo da glasaju. Kad bi svi prognanici u BiH i van BiH glasali za svoja prije ratna mjesta stanovanja stanje bi bilo sasvim drugačije. Naša stranka samo skuplja glasove
30 qodina poslije rata ljudi... kakvi crni prognanici? Dajte budite ozbiljni
KAD JE BIA/KOS OSNIVAO NASU STRANKU, ONDA SU JE TAKO NAZVALI!
2024 jadovi Našisti
Ja populizma i govana... Treba li onda i boračke karte za javni prijevoz? Eto glasova jeftino...
I za braću po vjeri?
Treba i tekst pročitati a ne samo naslov.
Joj jeftinih inicijativica... Jel ovako pravdaju poslaničke plate?!?!
A šta je sa sarajlijama u stanju socijalne potrebe?