Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa vi ste mu na noge otišli i pristali na sve IZDAJNICI. Vidi se ko je poražen
Voda ih Dodo ko cuke i nameće pravila igre ,idu mu na noge u dvore pune trobojki u I.Sarajevu
Koja se Otrgno sa Lanca Dodiku..puca Veza sa Sokoca..valja ponovo na rapoet u Pecenjaru.u potpisu Raja sa kosevskog.p.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ko ne vidi da Trojka prodaje državu slijep je pored očiju
Samo KRATKO: 19 januara 2019.god. Predsjedništvo Naše stranke na današnjoj sjednici u Sarajevu jednoglasno je donijelo odluku da ova stranka neće ići u koaliciju sa SDA, HDZ-om i SNSD-om ni na jednom nivou vlasti. AJD ZDRAO!!
Nekad, u svom začetku je NS bila nada za svakog ko je zelio bolju BiH, a onda su je okupirali bošnje sa ponekom srbendom i pretvorili u jedno veliki NIŠTA. Nada umire posljednja, Ali umire.
Zar stranka trojke bez imalo mudrosti je isla Dodiku na dogovor. Pa zar oni padaju po ko zna koji put na njegove fore. Ako ne objasne biracima svoje akcije, grdno se varaju da ce proci ne kaznjeno ma izborima.
Fašista je onaj koji mrzi pripadnike svoje nacije koji ne mrze one druge. Rudonja je upravo to, fašista po definiciji.
Marš, idioti glupi!!!!
hahahhahaahhajajaajauauauhahhahaaha koja je ovo diletantsa mraka hebli majku sebi
Glasao sam za ovu stranku(samo da nije sda na vlasti) ja žena i dijete. Debelo pogriješio od načelnika Mandića preko Forte Sabine Kojovića i ostalih. Nikad više ni pomisliti a ne glasati za njih.
zao mi je vaših intelektualnih sposobnosti pa ste došli u očiglednu zabludu
Iskreno jedino onaj Girt iz NS da je ok lik. Ostalo lazovi, nesposobnjakovici i prepotentne limitirane budale
A i kako neće biti neurozan kad je ćetiri ćasa ćamio ćekajući u sudu
Malo je reći nervozan je,samo pogledaj i prati koliko nepotrebnih poteza prilikom govora ma bruka
U kojem paralelnom svemiru ovi žive?
hahahahahahahahaha ja Debila, veći su samo još oni koji glasaše za ove debile
TROJKAŠKA ZAKLETVA: SVAKU UVREDU ĆEMO PROGUTATI SAMO AKO STVARI IDU U PRILOG "D + Č" - I TO JE PRAG ISPOD KOJEG NEČEMO IĆI.
Anam Njihova Stranka, projekt napravljen od strane SANU u Beogradu. A jedini cilj im je razjedinjenje bošnjačkog korpusa. Od ovog kukavičjeg jajeta ćemo da pravimo čimbur, već na idućim izborima.
Dezerteri
Hvala Bogu da i u BOSNI ima stranka koja se ne svadja, koja ne vrijedja, koja ne provocira...! Bravo Pedja! To je prava BIH! Rad i samo rad i uvijek gurati naprijed! Idemo dalje, zivjela nasa Domovina BIH!!
Gdje ste Zlatni ljiljani iz SDA? Pa Vi ste najveći izdajnici svog naroda.Trideset godina ste sistemski uništavali ovo društvo,korupcija,kriminal,u ratu ste krali humanitarnu,švercovali sa Srbima ....nije Vas bilo nigdje I vi se javljate moralne lekcije da dijelite.