Komentari (129)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije ni cudo kakvo nam je obrazovanje kada imas ovu na celu ministarstva i Sivru u sindikatu. Mene bi bilo stid pricati o ovome.
podrzavam ministricu, sivro je klasicni prevarant.
kako te nije stid!!!!!??? a mladim obecali i obmanuli ih!!!! svi ostavke!!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Je li tačno da si zaposlila direktoricu instituta za preduniverzitetsko obrazovanje bez ikakvog konkursa? Svi ste vi za zatvora!
koju bih prije podero..
ova pokrivena na pogresnom mjestu
Zanimljivo da se vecina komentara uhvatila za primanja nje i njega, a to se u intervjuu pojavi zadnju minutu ! Da li je vecina poslusala intervju koji traje ustvari 45 minuta i u kojem se prica i o standardima i o strajku ??? Dabogda ! Jel da jest, ne bi bili ovakvi komentari. Sto se tice ministruce, svaka cast na intervjuu i informacijama. Voditeljica je izgledala kao da je malo na strani sindikata.
Ti svi ministri prva stvar sta im je srediti jeste sebi i svojima 'drzavnim sluzbenicima' povisit plate a ucenicima kompjutere i sportske dvorane mogu da se puse. Jesam li ja sad upravo rekao da nasi ministri imaju KORUMPIRANO shvatanje pravde i da prestanu biti licemjeri koji na racun naroda samo sjede na poslu i podizu sebi plate a za djecu i skolu ni rijeci DRUGIM RIJECIMA ministrica vam kaze pusite se vazna je moja zlatna tasnica.
Sirvo ce je opuhati akobogda ova je zla nanjela prosvjeti kao niko. tako je kad neznalica dodje.
Čovjek ti priča i bori se za pedagoške i obrazovne standarde, a ti, ministrice držiš se plata koje se ne spominju. Znaš li ti uopšte, ministrice, šta su to pedagoško obrazovni standardi?
Neznam kako vas nije sramota, objavljujete koliko imate primanja vi i Sivro a penzijoneri nam zive od cc600km mjesecno. Sve se znaci vrti oko para pa da i vi imate primanja kao Sivro cini mi se da vam nebi tako tesko palo sto vas napadaju. Bruka i sramota
Tuzila sindikat sudu da je strajk nelegalan, sud presudio u korist sindikata, i sad mlati track partiju, marama nesluzi zato, nego za ponos i postovanje
Kako sastavljaš kraj s krajem sa tako malim primanjima?
Bogami ako ovaj sindikalista uistinu ima ovaj iznos od 63.000 godišnje treba odavde bježati pa ja i supruga za 420 sati rada mjesečno zajedno imamo 2.800 i ja budala zadovoljan
sto nisi ucio skolu i lizao pakase
Kakve veze ima učenje škole, kada se škola toliko degradirala da više nije bitno šta si, ne postoje nikakvi kriteriji za minimalnu platu. Tačnije, svima je ista. I bolje je bez škole.
Da se zamijenimo ministrice?
Ko o cemu ova o parama, koji demagog... Ispade najveci problem sivrina plata. Aktivirala NiPove botove da je podrzavaju po mrezama. Ne strajkuje niko radi plata!!!
Malogradjanstvina na djelu ... "moja plata je manja ja nisam lopov" ... sta radis i sta znas raditi - je li to za vise od tih 39.000 ?
ČUJ MINISTARSTVO PRAVDE! OD KAD JE TO ČOVIĆ MIRNISTARSTVO PRAVDE!?
NAIDA,TREBALA SI SMANJITI SEBI PLATU NA MAKAR 2800/2700 ODMAH NA POČETKU MANDATA,OVAKO ISPADATE GORI OD SDA BAGRE (A NISMO OVO TRAŽILI)
2300*