Komentari (124)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
5 auta političara vrijede kao jedan helikopter ali bitnije je kupiti auta parazitima da se vozaju sa svojom porodicom žohara ,a helikopter ne treba.
Tuzilastvo MORA odmah uhapsiti Milorada Dodika zbog protuustavnog djelovanja. Polozio je zakletvu.
Protjerali Hrvate iz srednje Bosne, biraju im predstavnika u Sarajevu, a sada bez srama traže od Hrvatske da pošalju kanadere za gašenje požara?? Neka gase Bakir ,Dzafer i Sejdo??
auu, evo mi se tačno kaki od toga ''protjerivanja''
Dobro se sjecam kako ste nam blokirali humanitarnu, i nakon toga ubrzo mučki napali s leđa.al niko vas nije protjerao, sami sebe sada protjerujete, valjda karma sta li.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
A otkud požari ? Zasto se ne uhapse počinioci kao u turskoj
Vidi sa patriotama sefikom,foodilom,komsicem sta ce te dalje.
1.214 Jablaničana je glasalo za Željka Komšića (da ne bude zabune Covic i Zelenika su dobili 200-tinjak glasova koliko tamo i ima Hrvata). Sada neka ovih 1.214 koji su sudjelovali u preglasavanju Hrvata zamole svog predsjednika da nazove Hrvatsko ratno zrakoplovstvo (u sastavu HRZ su kanaderi-da ne bude zabune) za pomoć.
Kažu Jaguariz Srebrene maline može i da let.
Zašto naš zlatni ljiljan ne sjedne u elikopter i ne pogasi te požare. A usput more i most srušit, mislim na onaj u Pelješcu, ne ovaj u Jablanici. Ili da možda pita Plenkovića i Milanovića kao Hrvat Hrvate da mu posude kanader.
E ovako nam i treba kad institucije poput FUCZ vode Solak i slicni. Za tolike godine nije kupljen helikopter ili kanader, dok on na optuzenickoj klupi prima uvecanu platu i vozika se okolo na motoru.
Mogli ste kupiti ili iznajmiti jeb.ni helikopter mjesto sto ste organizovali cjelodnevnu blokadu grada zbog parade ponosa
Ako pozar dodje do Hrvatske, Covic ce odmah nazvati Dodika da urgira, sad za sad nema potrebe jer hrvatima je bitno da pozar ne predje u Hrvatsku
ovo nam treba za gašenje požara https://firebossllc.com/cost-comparison/
Koja drzava i ubleha. Sad ce pričati o kanaderima kako treba kupiti,do prve kise i onda nista naravno. Sto se ne predasmo 92.
Ovako iz godine u godinu ali.... Helikoptera nikad da zbave.. Povecali su svi sebi platice, otisli na odmore, uredno regres isplacen uhljebcicima na sisi drzavnoj, njih nekih 300 hiljada... Ali zato neka suma gori ... BOSNJO BOSNJO HOCES LI IKADA ISTA NAUCITI ?!?!?!?!
heliikopteri su skupi za gasenje, i HR ih rijetko koristi. ovdje je rjesenje https://firebossllc.com/cost-comparison/
pa je li problem kupiti par aviona manjih ili helikoptera za gašenje pa neka je 30 miliona ode nam toliko na tunel jedan pa sta i cim se vidi dim gasi
Tuzilastvo MORA odmah uhapsiti Milorada Dodika zbog protuustavnog djelovanja. Polozio je zakletvu.
treba nam referendum da ugasimo kantone, dosta vise ovog sranja, koje pare odu na hebene političare a nemamo helikoptera jednog
Da ste platili gorivo za hr kanadere koji su gasili pozar kod vas 2012/2013, dosli bi vam opet pomoci, ovako nema dzabe ni kod stare babe.