Komentari (168)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hvala na vakcinama...
Smrt fašizmu sloboda narodu!
🇷🇸_______________🚜💨🏃🏃‍♂️🏃‍♀️👩‍🦽👨‍🦼🔫🪓💣🇧🇦
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
VAKCINE BAGRO SDAOVSKA !
Miiiiran! Ko zuri, glavu izgubi..
a vakcine nek ti nabivi tuzilastvo sa potkovanim,avaz klix nenad face tv i ostale petokolonaske propagande i elementi, nakon pljuvanja onih koji ti nabave najpotrebniju robu, jedinu vakcinu koju zasluzujes je onu za pelcovanje
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Otkuda im RESPIRATORI ??? Tajno nabavljeni ??? Ako su MALINA RESPIRATORI niko nije LUD da ide TAMO !!!
To ti materi svojoj i babi u crnoj gori cestitaj. Tebe smo mi siti. Mozemo mi imat million respiratornih jedinica kad nemamo strucnjaka i imamo najvecu smrtnost u Europi po glavi stanovnika i po broju zarazenih. A da ne govorimo o cinjenici da ni do ljeta necemo vidjet vakcine i da ce i te doci sedakom.
Hvala Bogu podhitno dva mjesta rezervisati precjeniku Izmetbegu i nj hanumi i na silu ih tamo strpati Korona virus ne miruje opreza nikad dosta A ostala mjesta za njihove mame pride
Nek Spoji BAKIRA Sebe. DIKTATORSKA SDA MAFIJA. 1991 & 2021. SVE IMA KRAJ. I HITLER JE PAO.
MAMICE NE VRAĆAM SE U PROVINCIJU OSTAJEM U SARAJEVU PUŠIKAM GA MENTORU AL ONO FUĆKAM, DAJ NOVE TAKTIKE GDJE DA SE UVALIM JEL NEKOM IZ OPŠTINE ONI ĆE DJELIT LOPATE DA SE KOPAMO? BILA SAM NA REDJALJCI KRPIO ME SALKO VULKANIZER KOLKO SAM PROPUŠTALA STVARNO MERHAMETLI INSAN NEJMAM RJEČI. EVO ME KOD JEDNOG IZ SANDŽOKA BIĆU TU DOK JE GRIJANJA (MAJ)
Da niste malo uranili sa respiratornom jedinicom za oboljele od koronavirusa?
dabogda niko ne ušo u tu jedinicu
Pa i nije baš zgodna prilika da se čestita, jeza me obuze
Neću bogami, nije mi još vrijeme. Što se ti zamaraš sa mojim komentarom? Preskoči
Ko je Dženana ubio?!
Ko je Dženana ubio?!
Sprema se KLAONICA
Bas "lijepa" cestitka za Dan Nezavisnosti ... dobro dosli na malinarske "provjerene" respiratore .....
Ne mogu shvatiti ove umobolnike koji bezdušno napadaju ove heroje u bijelim mantilima, koji svoje živote izlažu smrtnoj opasnosti svaki dan spašavajući naše živote. Stid vas bilo! Ali, kako da se stide oni koji ni karaktera ni obraza nemaju?! Sva pamet im je stala u dvije-tri rečenice pune mržnje, koje bljuju po našim herojima i najboljoj bolnici u BiH. Smrdi im, brate, to roktanje na NIP, na njihovu političku obezglavljenost, koja se svela na kritiku svega vezanog za SDA.
Svaka cast za Sebiju i njen tim ljekara, vrijedno rade godinu dana, dok su drugi visili po tvu i drzali morlane predike pred izbore
Dao Bog da samo njima treba jer su ovaj narod unistili.
Gdja nosi masku samo kad se slika, inace bahato il je ne nosi il nosi Al kako ne treba. Blago nama za nas zdravstveni sistem,samo ne daj boze da za treba.