Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
rs je genocinda
Isto kao aušvic, mora ovo ostati za stjecanja na Srpske zlocine
Svaka cast za prijedlog. Da se nikada nezaboravi i ne ponovi. Prezivljelim logorasima koji su trpili sva ta zvjerstva pozdrav i sretno!
slika je lazna, nigdje u omarskoj nisu bili kreveti, lezalo se po betonu na pisti ili u prostojirama koje su sluzile za remont kamiona ,,,,
Logorasi, prezivjeli i osakaceni, da se manu Bakira i Alije...nepresudjenog ratnog zlocinca.Niko nije zasluzio, a pogotovu logorasi, da ih neko koristi u sluzbi MAFIJE! STOP SDA mafiji! STOP!
Nekima se u otvorila nafaka u logoru i sada žive u uređenim Skandinavskim državama i libo ih racku.
Ma bravo za inicijativu! Bit ce to pravi ispit za novog visokog predstavnika u BiH
Simo Drljaca je prema zapisima iz radne teke Ratka Mladica dosao njemu i rekao "imamo ubijenih 7000 muslimana i hrvata, mozete li pomoci da se rijesimo" . Ratni zlocinac Ratko mu je odgovorio "kako ste ih pobili tako ih se i rijesavajte". Treba li ista dalje od ovoga? I sad ovdje slobodno dodju i minimiziraju takve masovne zlocine i nastoje da izjednace zrtve i zlocine. Sistematski su ubijali od 92. a onda kad su im neki "borci" ginuli to su proglasili istim zlocinom.
logor tarcin treba biti memorijalni centar. nisu svi bosnjaci zlocinci.
Samo podsjecati da se nezaboravi ko su genocidasi
ovaj nas saveznik smit,stvarno ce dotjerat ovu necivilizacijsku s...toku u red
Zlotvore moramo pohapsiti i kažnjavati! Dosta je više tlačenja Bošnjaka. Do kada ćemo gledati kako nam ratni zločinci hodaju po gradovima, i plaše žrtve?!! Vrijeme je da se tome stane u kraj.
Silos Tarcin pretvoriti u memorijalni centar
Povratak u proslost na suncokretovim portalima od 0-24
I tvoj komentar bi nas kao trebao uplašiti da ne saradujemo sa Visokim predstavnikom da vas natjera na kmečanje?😂😂😂😂
Eto nema vp drugog posla nego vama zelje da uslisava
Uh , sav sam se naježio , 💔💔💔