Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nasaglediva šteta nanesena državi, za koju nema odgovornih i nema izgleda da će biti. Mislim da je najprikladniji pojam za našu zemlju "kontrolisana anarhija". Neka nam je veliki Bog u pomoći. Pozdrav dobrim ljudima.
Sve to stoji, ali to je problem drzave sto se dovela u situaciju da joj svaki veci grad izadje na proteste, jmbg je bio samo uvod, ljudima je dosta dinastije, surovanja, kumovanja, rodbinskih institucija. Ne znam ima li igdje na svijetu cijelo stablo porodice zaposleno u javnim institucijama
Obnovili smo Vijećnicu i Stari Most obnovićemo i taj arhiv. Samo opušteno
A protivpožarni sistem? Čuli za to? Vozilice se kupuju redovno, a zato protivpožarni sistem- šta je to? Ako je toliko važna bila arhiva, zašto nije bila adekvatno zaštićena.
Sa ovim datum je zapravo počelo to što imamo danas.Masovna iseljenja stanovništva,čitave porodice su počele odlaziti za svoju bolju budućnost i svoje djece.Ovo je bio jedan poslednji pokušaj da se šta pokrene u pozitivnom smislu na ovim prostorima,i kad se vidjelo da to stvarno ne ide krenulo je onda masovno iseljavanje i odlasci u druge zemlje.
Arhivu je zapalilo par ubacenih stranackih botova, po nalogu vladajucih stranaka, koji su imali za cilj sve gradjane na demonstracijama prikazati kao huligane Isti stranacki botovi koji i dan danas piskaraju po klixu za koju marku . Zahvaljujuci vasoj plitkosti i nakon toliko godina gledate istu gamad na vlasti, a zivot proleti za cas.
Gradjani koji su izasli za bolje sutra su medju onih 170.000 koji su nakon toga spakovali kofere i otisli vani. Vi koji ste taj dan ostali kuci sad uzivajte u mocvari punoj smoga gdje ce vam sudbinu do kraja zivota krojiti babini sinovi i stranacke smizle.
A kako su tako vrijedni dokumenti bili nezaštićeni? Akle, mogao je i opusak isto uraditi. Je li arhiv digitaliziran?
Išlo se samo jednom namjerom, zatrti i zadnji trag o postojanju nam vječne i drage nam RBiH, e pa gospodo neprijatelji, NEĆE DA MOŽE
A jesu se bili usrali.I Brisel.Nevolim nepotrebno rusenje i paljenje,ali ovi protesti se i sada izucavaju na studiju sociologije.S vremena na vrijeme moras nepravdi reci dosta.
prodje vec 8 godina.ko da je juce bilo.policija po severnim kantonima fbh se pogubila.nisu znali u formaciju da stanu,polovini nedostaje oprema,jedan nosi plavu kacigu,drugi belu.sve je to bilo tragicno i komicno.mediji iz fbh i razne sluzbe su uporno pokusavali da proteste preliju u RS ali RS je ostala mirna.sta briga srbe iz RS sto muslimani ruse ionako siromasan sever fbh
Radovovi ???
Kako vatrogasci nisu uspjeli proći, jesu li bili pod snajperskom vatrom? Cijela ta situacija nema nikakvog smisla
SBB plaćenici zapalili
Sve planski zapaljeno, znalo se gdje i sta stoji, od strane starih agresora drzave
Sto na Vladu i Stranke nisu isli da napadaju nego na Arhiv... to je necije maslo... smrdi do neba...
Imovinski dokazi o nacionalizivanoj imovini se nalazili unutra ili?
I nama su životi ovdje spaljeni, gaze po nama, gaze po zakonu, zaposljavaju rodbinu, ugradjuju se gdje stignu, nedodirljivi su, rade sta hoce. Stite ubice Dzenana Memica.
Ovi Bosanci koji su ostali u Bosni da zive bilo koje vjere i "nacije" su divljaci!
Scepina,citaj,radonciceva propala revolucija......