Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
aaa Bobovac, glavni grad drzave u kojoj su ljud jos imali muda.
Oni su prihvatili i prigrlili okupatore, zato što im je to bila mnogo bolja opcija od Papinih kaznenih ekspedicija koje je slao da uguši Herezu. Samo u jednom danu 400 porodica u okolini Jajca je prihvatilo Islam bez ičije prisile.
@ ... 696: Zovi ti to kako hoćeš. Ali je tada Osmansko Carstvo bilo vrh kulture, nauke i svega. Bili su tad šta je EU ili Amerika danas. Za nas je to logično, i nismo htjeli biti skuoa sa radikalnim divljacima i srednje Evrope.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Da Bog da vas ne bilo više na dunjaluku, Nikada....
Cionista
kefaja,opet ti neuki svetosavce. U Bosni su oduvijek zivili Bošnjaci, Bosniani, Bosanci triju vjera.Istina je prava.Mani se više,laži,mitomanije,svetosavlja na kome bivstvujes. Proživi makar minut svoga života u ISTINI.
Naša istorija ovo nije.Srpski grad koji su 1407 osvojili Mađari pa onda Osmanlije.Veze sa našom istorijom ovo nema.Naš je Zmaj od Bosne i to je naša istorija
Sačekaj da ti hrvatski "stručnjaci" kažu kako je sve to bilo staro hrvatsko katoličko kraljevstvo a ne bosansko
Nije tvoje!
BiH je toliko multikulti, da bi je i Marfi malo prisvojio. 😀 Yessss, ali malo sutra.😀
Mora da su srbi bili u Bobovcu :)
Ne seri kauboj
mrs....
ZBOG TEBE SMO RUSE ZAVOLILI PUTINE BUJRUM U BIH
Osim sto voli prirodu i istoriju, uziva i u tlacenju Bosnjaka, pravljenju oktoisane i izdajnicko podanicke vlasti.
Svo zlo i patnju duzni smo Amerikancima! Nasim laznim saveznicima! Embargo na oruzje i nedozvoljavanje sticanja nezavisne BiH, vec nam uvalise ovaj dejton…
RUSIJO UPOMOĆ JEHBWM AMERIKANCIMA DJECU
Ti si ugradio aparthejd i to je historijska uspomena na tebe
Kandže k sebi kolonijalisto! Bosna nikad nece biti tvoja!