Komentari (86)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čamdžiću, SDA je dobila 25% glasova a NS 5%. Pokrivaj se koliko si dug.
Na kojim drogama je ovaj ološ? Jarane koliko imate glasova? Prebrojte se dobro. Čak i ja koji fakat mrzi SDA jer sam zbog njih izgubio posao mislim da su ovi ne gori od njih nego gaze preko mrtvih i daju sve H i S komponenti za par pozicija u vlasti. Mamu vam vašu! Ispade da mi Bošnjaci hudnici vrijedimo ko crnci u 18.vijeku?
koga ti prestavljas celo vi sto se famelijarno vezete gdj se moze zeniti sa tetkicima i ostalom rodbinom odjebi od cestitih vrijednosti bošnjaštva
Gračanička ojebina vodi glavnu riječ u politici! Oj šenico!
Gade odvratni. Fuj!
Stas ti jado jadni provesti osvojio si 17 glasova na izborima i jos ovo da ne zaboravim nabijem ti ja i gradzanke i gradzane vase na rinaku
Ovo nije preglasavanje bošnjačkih predstavnika od strane Srba i Hrvata, ovo je neustavno i nezakonito izbacivanje Bošnjaka, ali i relevantnih institucija, iz procesa formiranja vlasti. Srbi i Hrvati se dogovore ko je predjednik a Bošnjake ko pita. Ovo je DRŽAVNI UDAR.
Kakvu crnu "volju" građana?!? Osoba koju podmećete da bude premijer ebenog entiteta dobio 4500 glasova!!! Da li ste vi normalni?!?
Eto ne mogu da ne ostavim komentar ovo je najveca moguca suga sto je dosla u Grqcanicu, gdje je mjenjao stranke vise puta... i sad jos prdi i po sarajevu... tacno odselit se sto prije iz ove bosne...
Ovaj je izgleda na ozbiljnim drogama.
Nip nema 4 godine kako postoji dok Sda 32 godine pljacka i izdaje..sda a ne nip je potpisala Ds i uvela Rs u pravni sistem, Sda a ne Nip je prodala reviziju Vučicu, Sda a ne Nip je opljackala svoj narod, Sda a ne Nip je dala Covicu legitimno pred., Sda a ne Nip je blokirala vlast 2018-2022. Hdz- je godila sda blokada jer je Hdz izgradio Hercegovinu, dok zelembaci Tz- Sa nisu.
Mrs konju izdajnicki
koja volja sda sama dobila koliko vas 8
Ja kao običan čovjek (nit sam član a ni pristalice i jedne stranke)očekujem da OVI KOJI SE NAZIVAJU POLITIČARIMA POĆNU DA RADE A NE DA SE PREPUCAVAJU I DA SAMO KOMENTARIŠU ŠTA JE KO IZ KOJE STRANKE IZJAVIO. RADITE KARIJERISTI PUSTITE PRESIPANJE IS ŠUPLJEG U PRAZNO. ŠTA AKO NAROD POBUDALI
Povesce vi drzavni udar maloumnice. Zakon Federacije jasno kaze da nema Vlade FBiH bez potpisa bosnjackog clana predsjednistva federacije!
Čelavac koliko si glasova dobio
De shvatite vise da Sda nije sinonim Bosnjastva, patriotizma niti vjere. Sda je idolatrija.Jutros sam bio na sabahu u dzematu a osipam se na Sda. Jutros ni jedan sda mocnik. Ko cini Sda? Pogledaj bolan. Dokle vise neznanje. Sda nije sunonim BOSNJASTVA.
Ja kretena, čiju volju konju neobrazovani