Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uozbiljite se...kakva je to funkcija ministrica financija rs? Ministrica čega?
Ovo silno ministarstvo može voditi čovjek sa dvodnevnim kursom računovođe.
Auu, face.
Ministrica financija koja nepriznaje drzavu i koci njen razvoj i napredak. Ovo nebi bilo moguce bilo gdje na svjetu prosto za ne povjerovati kakvi ljudi zive na tim prostorima.
Ministrica lopovluka i kradje dvozubo-genocidaske sirotinje sa dodom.
Zora rospija, strucnjak za finansije, kaze svojim seljacima zaduzenej pod kamatu 4.75 % je uspjeh Repubilke.
Hapsi
Svaki ovaj političar ugrožava mir na svoj naćin a ujedno raseljava / tjera narod iz BiH. Sad se Dodik ponovo u predsjedništvo bez ikakvih sankcija po zakonu na nivou BiH. Čović koći FBiH I nikom ništa Bakir ide na noge Plenkoviću da bi ućinio uslugu Čoviću.Da li imaju neke kazne ili možda prema njima ne smiju da provode one koji trebaju. Za obićnog smrtnika imaju kazne.
Zora se pravi dalabu, to jedino i prolazi na sudu.
Treba je jbt tamo!
Hehe. Sta je dj i k a n i, radi guza ko meduza😂🐽🐷
Strvoriti ste vlade na nivou sela i kasaba. Narod zadojen mržnjom plaća i izdržava parazite. E pa nastavite.
Naravno da ste prekrsili, postoji DRŽAVNA agencija za lijekove, ne možete vi ukidati nesto kad je vama cejf. Osim toga, previse ste si umislili, RS je obicni entitet unutar BiH.
Znaci i ova se je uzdrmala pocele su dobro rasti Tenzije u takozvanoj Republici Srpskoj,a kad Dodik iz Srbije nosi sa sobom u Dzepu 200'000Eura Ilegalno preko Granice onda niko iz Republike Srpske ne Spominje Ustavni Sud.
Samo pritisnut,odmah kazna,dosta je bilo njihovog izivljavanja..oni samo za silu znaju
sace kuja podvit rep
DNAS IMA DA SKINE GAĆE !!!!!
Ministrica Špajzq
špajza