Komentari (311)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne može se Milokrade genocidom, etničkim čišćenjem i ostalim raznim monstruoznim zločinima dobiti država!
I mi smo htjeli život bez granata i stotine hiljada ubijenih!
Genocidom se ne stvara drzava
PRIKAŽI ODGOVORE (17)
e da je babi ku**c
htjeo je i hitler zajedno sa svojim cetnix slugama mnogo sta...pa ga popushi...
Milorad Dodik je legenda, nasa Hrvatina. Dize tlak islamiziranum Srbima na preko 200.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Sto lazes narod ne postoji republika srpska kao republika, vi ste samo entitet koji je sebi dao u naziv republika to je jedino istina. A entitet imate a to je obični dio teritorija jedne države. Zasto to ne kazes vec lazes o ne kakvim aktima i procedurama koje nisu nigdje utemeljena niti priznata. Imate vlast na tom teritoriju da ga vidite unutar države i ti je to i to je najviše sto možete. Iznad je država BiH i vlasnik kompletne svoje imovine!
KAKO TO MISLIO OSVARRITI A DA NEBU DE KRVI
Neko kaže da ga treba ignorisat i da mu netreba dati koliko medijskog prostora, a ja kažem da ga netreba Preise ni pustit, jer ako pašče pustiš sa Lanca on ode laje, kad pobjesni onda hoće i da ujede. Nego treba ga držat na Lancu neka laje pa ako Bude previše dosadan ponekad malo i ošinut neće mu ništa biti.
Dovoljno je pažljivo pročitati njegov govor i doći do zaključka kakav je to idiot. Moram da kažem da, nažalost, nije samo on takav nego većina srpskih političara. Oni uče svoj narod tako kroz generacije izvrću historiju kako njima odgovara i uvijek im neko drugi kriv
Prije ili kasnije PC ce nestati jer je nastala na ubijanju, protjerivanju, rusenju, silovanjima i genocidu!
sta si htjeo klao i ubijao, trebamo i mi tako htjeti drzavu pokalat oa onda govoriti mi smo samo htjeli drzavu
Pod hitno ugasiti i srpske i hrvatske zemljopisno-administrativne katastrofe u Bosni je nephodno potrebno za spas države Bosne.
Htjeli ste, ali nema.I ja hocu vilu na Poljinama,al nema sanse.
Jedno je htijele drugo je imati.Nema od toga nista
NEZAVISAN MOZES BITI SAMO NA CUKUR.
Znaš Bošnjače, nije davno bilo Sveg' mi svijeta nema petnaest ljeta Kad u našoj Bosni ponositoj I junačkoj zemlji Hercegovoj Od Trebinja do Brodskijeh vrata Nije bilo Srba ni Hrvata A danas se kroza svoje hire Oba stranca ko u svome šire Oba su nas gosta saletila Da nam otmu najsvetije blago Naše ime ponosno i drago -- Safvet-beg Bašagić
samo srbovat. Neka nemam sta jesti , neka sam glasao za kriminalca koji ce me prodati za vilu na Dedinju. Samo srbovat
Kada se da clanak o "Lepoj" Breni, tada ne omogucuju komentare?
Ne znam sto mu dajete prostora za ove gluposti. treba ga potpuno medijski blokirati barem kod nas. Kriminalac- stranci ga progurali kao opoziciju i onda postane veliki srbin da ostane na vlasti.
Htio sam i ja da dobijem na kladionici al se ne pitam ja za to.