Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Genocidasi imaju više profila na klixu nego dodo koverti za plate
Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović poručio je prije 2 dana u Zagrebu da podržava rezoluciju o genocidu u Srebrenici, kao i članstvo Kosova u Vijeću Evrope. "To je tako, to je hrvatska politika i tu se neće ništa promijeniti", poručio je Milanović. (Svijet je luda kuća)
Srbija, Rusija, Venecuela, Nikaragva i Sjeverna Koreja, “svjetski demokratski oslonac”, bile su protiv. Puljić zaključuje da rezolucija ima većinsku potporu u UN-u.
Čim je on to izjavio na Srbijanskoj Tv dobio je podebelu kovertu,sad su koverte moderne u eresu
Yebo li ti lažni genocid mamu genocidašku
Iran je jedini naoruzao Bosnuu toku srpske agresije kao sto sad jedini naoruzava Palestince, Libance i Jemence. Prvi su priznali genocid u Srebrenici. Ovaj ambasador u Srbiji je neki izolovan slucaj, sigurna sam da ce se Iranci pobrinuti za to. 🇧🇦🇮🇷
Genocid je bio, ali sta ce priznanje genocida promijeniti? Nista...
Baš me interesuje šta će sad smaslati teheranski popovi/mule 🤔😁
Medjunarodna zajednica igra igrice s nama. Nije proglasila genocid na teritoriji citave BiH, vec samo te enklave. To ostavlja prostora za dalje sukobljavanje Ortodoksnih Hriscana i Muslimana u BiH u novim ratovima. Iran je spas pronasao u Rusiji. U ratu 1992-1995 bili su na Bosnjackoj strani. Bojim se da ce u novom biti na Srpskoj.
Đes ba Bisera, ovi tvoji nas hebu
Nekoliko hiljada razoruzanih razoruzanih vonika je u sirijskom i drugim, krvavijim ratovima ubijano na sedmicnoj bazi. Glavni kriterij za genocid je da su ubijani i zene i djeca.
Nije u cifri stvar nego u namjeri
Cuj Memorijalni centar trazi ocitovanje Iranske ambasade ??? Pa valjda ova zemlja ima institucije vlasti koje treba da to zatraze.
a ako one sute??? aj ne drpi i pisto ljude dosta im je njihovih muka jos se i svaka fukara nasla prozivati
@ZmajodBosne1 Mrs...o te otac seljacki ti se nas'o pravit pametan.
Iranska Vlast je zaostala i losa .Treba je promjeniti hitno
Genocid dokumentovan po svim dokazima, presuđen, genocidaši leže po zatvorima. Pričajte šta god hoćete. Iran će glasati za rezoluciju.
Zašto se ovi iz Memorijalnog centra ne upitaju šta o ovome misli Papua Nova Gvineja?
Maloprije pozivaju USA da preispitaju ponašanje RS i Srbije glede negiranja genocida a sada i i IR Iran! Tko je još preostao u prozivkama?
Bice zanimljivo upratit, da li ce Iran glasat
Imam Hamenei je jos 1999., a i prije toga tokom rata, opetovano ponavljao da je rijec o genocidu i ne samo u Srebrenici nego i sirom BiH. Samo to nasi mediji slabo prenose, a pogotovo danas: https://x.com/corbokenan/status/1781322401407529152?s=46&t=2rQCrMABbTQnZNsiby348A
Oni su nama pomogli kad je trebalo, a ove rezolucije su obični populistički aktovi bez neke koristi
Iran protiv Snjoke,a Grcka protiv Smrda luda kuca😷