Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tako je, nazovite stvari pravim imenom:pustanjem ratnih zlocinaca da se brane sa slobode sudije posatju saucesnici, jer ih je tako pola pobjeglo u zlocinacku srbiju.
Toliko krvoloka na slobodi a jos nikad nisam cuo da je neko osvetio smrt svojih najblizih...
Ko je na čelu sipe , cudime da su hapisili
Ako postoji zakonski osnov bit ce im odredjen pritvor, ako ne postoji nece. To je osnov pravne drzave, postovanje i primjena zakon. 'Majke Srebrenice traze' nije ni jedno od toga, nego je pritisak na sud.
u prethodnim slucajevima sudije su mogle odrediti pritvor od 30 dana kao i sada, ali nisu vec su ih pustili na slobodu i ovi pobjegli u Srbiju. to se ponovilo vise puta i sudija se pita. ne moras biti puno pametan kad se nesto vise puta ponavlja a on ih opet pusti da skontas da to sudija radi namjerno.
Podrška majkama Srebrenice.
Vec su pokusali bijeg ali su uhapseni. Tacno im dali prostora da pobjegnu. Fuj sve vam nabijem korumpirano.
Skandal u Tužilaštvu BiH: Kajganić nije odobrio hapšenje osumnjičenih za ratne zločine u Zvorniku, nakon poziva da se jave u Tužilaštvo osumnjičeni pobjegli
Znači na ročištu osumnjičeni ne prisustvuju
Već su pobjegli u pravcu Srbije
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Sudija koji pusti optuženog a ovaj utekne u Srbiju, tada sudija krivično da odgovara, donijeti takav zakon.
Ne puštajte ih da donesu pidžamu , kao neke , ☝️
I ne treba ih puštati. Ubili 800 ljudi a žive na granici sa Srbijom. Pobjegli bi svi do jednog nadam se da tu sudu ne treba crtati.
Tacno tako,ali i vama jedna opaska,dosta hajrovanja na tragediji