Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
.ebo te maric.. to je konj, sta ce ti njegovo izvinjenje... on radi isto i nikad se nece promijebitti
glupaco ne pozivaj djubre u Srebrenicu...jel ti mislis da on ne zna sta se desilo tamo?!? on je rezimsko djubre koje ima zadatak da relativizuje srpske zlocine i da omalovazava time Bosnjake...sa njim nema finog ponasanja za njega ima samo jedno rjesenje...
Ne treba nam njegovo izvinjenje.. stoka cetnicka
Zašto tražiti izvinjenje od kompletnog idiJota?!? Kome treba izvinjenje od odraslog čovjeka koji je imao dovoljno vremena da spozna utvrđene činjenice i da sagleda razmjere genocida?!? Ne budite smiješni, čovjek je odabrao stranu, genocidnu stranu i mitomansku priču.
U njemackoj je prije par godina jedna ugledna voditeljica dala nesmotrenu izjavu tipa`porodica je u vrijeme vladavine nazzista imala posebnu vrijednost koju danas nema`.Znaci otpustena je istog dana sa televizije i sva su joj vrata medija zatvorena za cijeli zivot.Vadila se ona tada izvinjavala ali nista joj to nije vise pomoglo.
S obzirom da emisija traje dva debela sata, očekiv'o sam daleko više materijala.
Maricu, stidi se, takav tupan a ziv j zdrav, o Bozeeee
Mitomani, lažovi i kradljivci. Sataraš nacija. To su vam Servi.
Pa i Ristu Đogu je prevazišo sa fašističkom izjavom ,dno dna.
...i da si nešto takvo u Njemačkoj izjavio za holokaust nikad ne bi više na televiziju došo ,ali pošto je u pitanju velikosrpska paščadija kojoj je nacionalni interes laž i velikosrpska ideologija to je i poželjno.
Najbolje je da se Marić ubije zajedno sa smrdskim kolektivom!!!
Trebamo ove nase zene zvjerke postaviti na funkcije , one bar nemaju dlake na jeziku !!! Sebiju i Meliku u prve redove !
Čmarić rijetko odvratan tip