Komentari (262)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dino duša draga. Očito mu diler Bakir i narkobos Sebija pakuju. Superkartel Alija.
Ma kakvi oni pakuju svima nama.
Ovako je i Fadil govorio!!????
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Kada su Novliću potvrdili presudu,Dino glasno viče,nezavisno sudstvo i tužiteljstvo,a vidi danas pakuju,mafija,kriminalnoj sudstvo itd. Lik nije normalan....
ne bi se tek tako izmišljali nazivi "Tito i Dino" zato bolje i brže u mišiju rupicu dok ne dođu po Kokainovica, pardon po Konakovica i suradnike...
zloupoteeba prostorija mvp za privatne presice koje nemaju veze sa vanjskom politikom.
Zanimljivi i ubistveni komentari ! Ne znam, ali meni Konakovic zasad još uvijek ok, a vrijeme i sto on veli, dokazi ce pokazati. Samo treba sacekati !
Dino, to nije zlatna boja, to je boja gov*neta…
da sve ovo samo snevam, da sve ovo samo snevam
Vidji Sebije sa osnovnom skolom sto zna zlica pakovat ljudima....
Ja citav zivot radim i ucim PR. Ova press konferencija je pravo politicko samoubojstvo. Apsolutno pogresno mjesto, krivo vrijeme i apsolutno pogresna retorika. Ovaj covjek ima lose savjetnike.
To što ti citav zivot ucis i radis PR ne mora da znaci da to dobro radis.. Press od neki dan je bio suvišan, ovaj danas je odrađen kako treba i u pravo vrijeme
Sistem Dubai,Velikim Bogom se kunemo 🤓Pao si na svim poljima:VJERSKIM,POLITIČKIM,LJUDSKIM,tvoji članovi stranke NAPUŠTAJU TE,(Arijana Memić napustila Klub NiP,napustila ona čiju ste tragediju DEBELO POLITIČKI UNOVČILI u predizborne svrhe. Drhtala ti je brada i oči zasuzile kad si jedne prilike govorio o ubistvu Dženana u Skupštini KS),NEMAŠ VIŠE nikakvo poštovanje kod GRAĐANA,GLASAČA, NARODA.Naprosto ti si DOTAKAO političko dno Nepravde i Prevare do TEMELJA!
Mozes ga volit ili ne volit ali da je napravio pomake u diplomatiji je neosporno i vrlo.moguce da mu pakuju
Gdje ima Dina ima i vatre
Vidi se šta je SDA škola
Hinjski pokušava uvući Čampiona kojeg mediji ovaj put skoro da ne spominju.
hahah kakav levat
Dino, nelupetaj gluposti. Sve što si trebao reći da podržavaš rad pravosudnih i istražnih organa i da svako ko je i najmanje krivntreba da odgovara, pa i tvoj kum Memija.
Ucijenjen: https://x.com/vgnaroda/status/1783413527253844049?s=46&t=rUe5PrQdpwxBPVyWKLNKOA