Komentari (102)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Steze se obruc oko Dodika, Milorad u sve vecoj panici kako se vrse hapsenja vezana za sverc narkotika. Cak i djeca u obdanistu znaju da je lopov, sa njim u vlasti mogu biti jedino ljudi isti kao on, dileri
Btw. price o secesiji i sukobima su ideja Alexandra Vucica, velikog mirotvorca, koji je odlucio da prestane nosati masku i pokaze svoje pravo lice, lice ratnog zlocinca. Voljan da izazove medjuetnicki sukob, negira genocid pocinjen nad Bosnjacima i pravda agresiju Rusije na Ukrainu kroz primjer poraza Zrbije 90-tih i gubitka Kosova
Pedja Kojovic je LAZOVCINA. Isto ovako je tvrdio, on i Sabina Cudic, da nikad ne bi u vlast sa Dodikom, pa udjose. Pa da se Dodik promijenio, pa nije. Pa je dva puta govorio da je zavrsio s Dodikom, pa otisao na nove sastanke s njim. Pa jos glasao za Covicevog Cavaru sa Crne liste da bude predsjednik parlamenta. Nema 10 dana kako je sjedio s Dodikom i pricao kako da promijene Schmidtov izborni zakon kako bi obesmislili viskog predstavnika.
Od formiranja ove koalicije dobili smo to da je Dodik riješio finansije i spasio se bankrota. Nikada više i bljutavije nije napadao državu i njene institucije. Koalicija je u stvari tri trojanerske fotelje a sve ostalo je pripalo Dodiku i Čoviću. Od suficita u Federaciji, Nikšić je uspjeo za godinu dana sve raskrčmiti i početi sa zaduživanjima. Velike državne kompanije zapale u veliku dubiozu. Najgore je prošla Elektro koja je od velikog plusa sada u minusu 140 miliona maraka.
To je tvoje opravdanje za 140 miliona minusa u elektru? Aferim...
Sve sto si nabrojao su afermi tvoje politicke opcije i zelenih termita,koje polako dolaze na naplatu. To sto je zapalo ovu Vlast,isto bi bilo i da su zeleni termiti na vlasti,samo jos gore,jer zeleni kradu lopatom. Ovi pokusavaju nesto i rijesiti a samo ako puste Dodika da se "udavi",vrijedi vise nego sve sto su zeleni termiti dobrog uradili. Zeleni termiti ne postoje bez Dodika i Covica,to je tronozac
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pedja Kojovic je LAZOVCINA. Isto ovako je tvrdio, on i Sabina Cudic, da nikad ne bi u vlast sa Dodikom, pa udjose. Pa da se Dodik promijenio, pa nije. Pa je dva puta govorio da je zavrsio s Dodikom, pa otisao na nove sastanke s njim. Pa jos glasao za Covicevog Cavaru sa Crne liste da bude predsjednik parlamenta. Nema 10 dana kako je sjedio s Dodikom i pricao kako da promijene Schmidtov izborni zakon kako bi obesmislili viskog predstavnika.
Kojoviću išao si sa Dodikom i Čovićom u vlast , slasno samo da izbacite SDA eto vam sad partnera . Umjesto da ste organizovali jak prbosanski blok sa svima koji su za Državu.
Intelektualac i gospodin, hvala lijepo
Bravo Kojo,samo reci drugu Kosarkasu i onom Neki neka takodjer izoluju papka. Jer dok mu oni daju sansu on ce sve gori biti.
Mrš
Mars bagro lopovska, kriminalna, izdajnicka! Primitivci bez konkurencije! Potrcali ste u vlast sa njim, dajete mu sve sto pozeli, dijelite drzavu, sjeme vam se zatrlo izdajnicko. Za vas je SDA bila nacionalisticka stranka, a Dodik i Covic su vam braca po zlu!
JARANE KO NAS PREDSTAVLJA. ZAR SMO TAKO NISKO PALI
Bravo Pedja
Ovaj kojovic stvarno misli da su BOSANSKI ANTIFASISTI glupi i da nisu svjesni sta on radi, pa kojovicu prevario si se u sta ces se jako brzo uvjeriti,izdržala je BiH i Eugena savojskog i mnoge druge pa ce i tebe
BiH ostaje bez milijardu eura pomoći EU ako vlast ne provede obećane reforme. Neko za to treba da odgovara.
Na greskama se uci, greske su da se isprave. Ali da vidimo hoce li opet. Kaze-ko me jednom prevari on je pokvaren, ko me dvaput prevari ja sam glup! Ipak ja Nasa Stranka najprincipijelnija. SDA en NIP otpad. SDP je blizu, od Lagumdzije pa do Niksica, htjeli bi i jare i pare, da stvaraju drzavu a da zgrcu pare preko protekcije i nepotizma! Tipicno bosnjacko vacarenje, htio bi bosnjak na dvije stolice da sjedi. E, ne moze!!!
Nema koalicije al svima drage fotelje!!!
Da nije CIA-e i američkog State Departement-a, Vučić bi sjedio iza rešetaka ili bi se bavio intelektualnim poslom pri Srpskoj pravoslavnoj crkvi za kilo parizera i vreću pšeničnog brašna. Nemaju Dodik i Vučić veze s Rusijom, ne na način koji se misli. Dva američka čovjeka!
ti si ga izabro i s njim si u koaliciji ljigavce
Sad kad ste sa Dodom podjelili fotelje Dodo vam ne valja!?