Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve porušene Džamije u Banjaluci, i sačuvane Crkve u Sarajevu dovoljno govori o njima i nama. To su civilizacijske i ljudske razlike. Zato oni mrze Sarajevo, voljeli bi da smo isti, a nismo isti. I neka nismo
I u Zenici sacuvana svaka Bogomolja, niko ni pomislio nije da srusi bilo sta.
Srbi su srusiti ovu dzamiju i jos stotine...Bosnjaci nisu rusili njihove crkve ..vec drzali strazu cuvali..citav rat.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sve je to lijepo ali zašto niko nije odgovarao za rušenje banjalučkih džamija? Ti ljudi su još uvijek živi, možda su bili danas na svečanom otvaranju.
ateizam zakon
Nikad nije kasno za novi pocetak i za bolje sutra... aferim Banja Luko
Historia est magistra vite, Historija je učjteljica života. Dobri moji Bošnjaci, učite, učite, pamtite, ne zaboravljajte, samo tako možemo opstati na ovom dunjaluku.
Da modificiram Titine riječi: "Narod koji ima ovakve nargila-ratnike treba da brine za svoju budućnost."
Omrzo mi je kad je rekao da su bosanski Muslimani i Jevreji jedno tijelo. Toliko o tome
P.S sve je ovo istina sto je rekao, sve lijepo receno, ali pravi se slijep na desavanja u Palestini. Da je barem spomenuo Palestince, da je uputio dovu za Palestinu ( da li to radi privatno ne znam ) pa hajd. N I S T A
Pa recimo da poznajes historiju bosanskih muslimana i bosanskih jevreja, da si saslusao izjavu, onda bi znao o cemu govori. Ali jok, vazno naci dlaku u jajetu pa makar i iz konteksta izvucenu, pa udariti po Gaziji.
Što ti moj reise dozvoli negatorima genocida da danas govore tim povodom u BL? Pruzi i ti ruku spasa Dodi? Leće valjda koje milionce iz budzeta RS za IVZ..? Prodane su duse ovi Bosnjaci?
u vjeri je i oprost ...pojma nemate o vjeri a puna vam usta islama
Glup narod se nada, pametan jaca vojsku i mupove, civilne sekcije... Tako da kad velikosrbima drugi put padne napamet sprovoditi politiku krvi i tla i rusiti, da im se zvekne takav samar da ga pamte minimum 50 godina!
Koje poniženje trpe bošnjaci sa nametanjem Njive Nikšića. Šta veli neki dan to govvno. , De Milorade reci da je neprihvatljivo pucati po povratnicima i premlaćivati ih . O Kasabbblije j...m li vam pleme trojansko i parazitsko.Prodaše cjelokupno Podrinje i Srebrenicu da im Miljacka ne bude granica.
Gdje god su kročili Karadžićevi i Bobanovi bojovnici takozvane vojska RS i HVO ,srušili su sve do jedne džamije, njih 1678 . Znači niti jedne nisu poštedjeli i to sve dok su se pravoslavci i katolici u Zenici,Tuzli,Travniku,Sarajevu... molili u svojim crkvama. E to je razlika između nas i ovih fašističkih gnjida koji su željeli da nam zataru svaki trag da smo postojali.
Stvarno moraš biti totalni idiot da rušiš objekat star 400 godina. Most isto tako. Ili si bjesan što si postao manje više imigrant u svojoj vlastitoj zemlji učiš tudju istoriju, imaš tudju kulturu , sav izgubljen mentalno i duševno , a možda si komšija što bi tudje pa koristi zbunjenost.
Fasisticka ruka...ne rusilacka vec fasisticka ruka.
Jel ovaj zna reći išta iz svoje glave ili samo pročita što mu sastave i otkucaju na papir. Pa tako i ja mogu biti reis.
Ovaj čovjek je cijeli rat proveo po ustašhkim a kasnije i čettničkim logorima jer ga je Boban kasnije ustupio Karadžiću a u glavi i u muddima ima više od sveukupno svih trojansko dezerterskoh nametnutih Šmitlerovih kučki.
Al najviše vremena je izgleda proveo u bakirovom šupku
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Do jučer protiv muslimana ne možemo živjeti sa muslimanima, danas na otvorenju džamije. Nikad nije kasno pravim putem poći Milorade hahahah
Pocrkali vec, po svijetu prognani, a jos se otvaraju porusene dzamije