Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako nase majke do sada zive bez ove vakcine? Samo klepate pare.
Samo neka Vranic potpise da preuzima odgovornosti sa pecatom i potpisom za prozvodjaca i sve super.
Nemojte ovo raditi ljudi,Bog zna sta vam daju.
joj ljudi nemojte se vakcinisat mi dole kad smo bili otisli u vrazovu vadi zena vakcine negdje iz ormarica ko da gaze vadi nije mi bilo dobro danima od vakcine fast forward dosli u berlin ljdi ne zele da se vakcinisu govori doktorica bas mi je drago da ima neko vadi iz posebnog frizidera rukavice maska bocnu me ma ko lampa evo peti dan 5g na telefonu sve uredu
Ti si dobar, ja kad sam se vakcinisao (2004 godina) na meni radili praksu...Tačno mi zabola vakcinu u kost još ja budala zatego ghuzove hahah Nisam mogao 5 dana sjediti na stolici..