Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovom Rezolucijom ce citav svijet saznati ko su i sta su Srbija, rs, Srbi(ogromna vecina) i SPC. Poslije ovoga, ako se ikada desi neki pokusaj Srbije da izvrsi agresiju na drugu drzavu zavrsit ce se u roku 2-3 dana. A tek idu tuzbe i ostalo.
@goo..232 Jesu, ali na svakog od njih dodju desetine osudjenih ratnih zlocinaca... Trebace vam 1000 godina ciste istorije da izbalansirate...
@232 Ali vi ste ti koji ne zele da nam djeca idu u iste skole, ne zelite da budemo komsije, vi ste ti koji su pocinili genocid, silovanja, ubstva i kazete da niste, vi ste ti koji izmisljate historiju i uvjeravate druge da ste neki nebeski narod. Nijedan vojnik casne Armije BiH nije otisao u Srbiju da ubija, siluje, pali, rusi crkve... A sve to vojska Srbije je radila u BiH.
Jednom za svagda da se trajno obilježi genocidna nacija,nacija koja voli da laže, ubija, krade,siluje!
Smrdi svakog dana dokazuju da su okorjeli i puni mržnje učinili sve da bi što više naroda pobili u prošlom ratu i zbog toga žele da operu bošnjačku krv sa svojih ruku
Hakija Meholjic o Srebenici. https://www.youtube.com/watch?v=iUuQ8g4R5kM
Što klix ne objavi da je usvajanje rezolucije odloženo? Kakvo je to novinarstvo? Vi niste novinari. Pitanje je šta ste vi što sjedite u toj redakciji.
Objavljeno je jos jucer, da ce se u utorak zakazati tacan datum za glasanje. 2. maj je bila samo procjena...
Nije istina! Lagumdžija je izjavio da je izglasavanje rezolucije odloženo a tekst rezolucije vraćen na doradu. Zašto se stvari prećutkuju ili sse jednostavno laže!?
Milorad Dodik nam svaki dan prijeti smrcu. Do kada vise?
Hocemo li realno? Srebrenica je bila zasticena zona koja je trebala biti demilitarizovana a nije. Armija BiH je 3 godina napadala okolna srpska sela i ubijala Srbe. Nakon pada Zepe i Srebenice, nikom iz Zepe niej stradao, a iz Srebrenice su vojnice Armije BiH pokusali proboj i dosta ih je ubijeno u borbama i dosta ubijeno streljanjem. Klasicni ratni zlocini, kakvi se svaki dan desavaju u svijetu. Nisu ubijeni civili, ni djeca, ni zene.
Cionisti nece uspjeti nametnuti rezoluciju.
UN je odgovoran za genocid u njihovoj zaštićenoj zoni.
Ja stvarno ne razumijem da ljudi misle da je rezolucija važnija od presude? Vučić i mediji u njegovoj službi od ovoga prave neku istorijsku bitku, on drami na svim tv kanalima kako bi imao pažnju i kao on se bori za Srbiju...Rezolucija se donosi kao sjecanje na genocid i žrtve, niko se ne proglasava genocidnim narodom ili slično.
@goo..232 Znamo da vam je "razlaz" nedosanjani san, a nakon presuda i rezolucije, bice SF. Jedino sto ce vam ostati je da prihvatite BiH, ili da razgulite...
Da se zabilježi u Historiji uđbenika ko su Srbi i sta su radili u Srebrenici
Jesu li Srbi svjesni da nije Milorad Dodik kakav jeste da vjerovatno nikad nebi bila rezolucija u proceduri. Ako opet nastavi idemo Jo's dalje. Ukidanje imena tog entiteta, I sigurno traze je odstete od smrdije.
Vi bosnjaci ste prirodni glupi.
Kakav cirkus, sve same genocidne drzave su sponzori 😂ja bi je sad iz inata odbio.
Kliks potpiruje li potpiruje. Kasnije će biti kao na onom mimu sa velikim i malim psom.
A najveca fora sto nisu objavili dà je usvajanje odlozeno. Toliko o objektivnosti. Dno DNA.
Ubise dodicka po nogama