Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Placka stoljeca.
Hvala Bogu, PIO/MIO i ZZO su odvojeni, tako da nećemo mi morati namirivati njihove minuse. Neka rade šta hoće, ali običnog čovjeka će boljeti glava od ovog propuha. Znamo već sad kakve su penzije kod njih, kakve kod nas.
SDP im je već dao 100miliona dodatni od UIP. Nadam se da izdajnici neće opet svojima u rs pomoći.
Vecina RS je navikla samo na ratove,otimanje i sl. Nisu oni navikli na demokratske i ljudske stvari. Funkcioneri iz vlasti zive ugodno dok im glasaci zive po sumama i jedu meso jednom godisnje. Bolje vam je da se okrenete ekonomiji,putovanjima, druzenju i sl.
Moj zamjenice kod tebe u ministarstvu vecina sustava za evidentiranje i isplatu placa. Sutra se, nedaj Boze nesta desi sa njima, kako ces i u cemu onda ti isplacivat place uposlenicima na nivou BiH? Karma je opasna zamjenice. A usput tvrdnje su ti potpuno neutemeljene i zlonamjerne. Ovdje se nigdje ne govori o isplati placa u smislu na koji ti aludiras.
Ma dodo će njih svući do gola , kako im nije jasno da je ovo smisljeno za puno veći kriminal od podjele plata
Odakle im pare
Kako bi bez ovog glavonje iz Laktaša život samo bio dosadan. Zamisli samo svakodnevne teme da je on nastavio se baviti pijačarenjem ali na pravoj pijaci. Ovaj klix ne bi ni postojao da njega nema. Pričalo bi se o potrebi povećanja plata i penzija, o potrebi smanjenja cijena osnovnih životnih namirnica barem do nivoa kakve su u Njemačkoj, otvaranju novih radnih mjesta, reformi zastarjelog obrazovnog sistema, itd. Živa dosada...
Možeš da im platiš u bitcoin ili crypto 😂
Nek mu plate u Bigtoinima
Pa novci institucija RS i BiH, u kojima su zaposlena lica koja su na CRNOJ LISTI, nalaze se na RAČUNIMA BANAKA !!! Da bi banke isplatile NOVCE preko banovnih računa ili u KEŠU, institucije RS i9 BiH, moraju BANKAMA dostaviti SPISKOVE OSOBA i IZNOSE LD koji se isplaćuju !!! Znači BANKE opet mogu BLOKIRATI ISPLATU LD !!!
Sada ce dodatno krasti od UIOa. "Hvala" trojci i za to.
Meni je najčudnije da se analizičari pitaju kakva će američka reakcija biti, mjesto da se pitamo kakvo će naša biti
Biće i bonovi za bingo, da se može i podmjere uzet
Sta je bilo Dodo, zar ti ne rece imaš keša, imaš prijatelje hahahaha, bijedo jedna, zar nisi dovoljno nakrao, drugi mjesec vec zagustilo?
Ovi su gori od indijanaca, i oni su imali bolji sistem
Vrč ide na vodu, dok se ne razbije!
Bitno je da Kajganić podiže optužbe protiv građana, službenika i funkcionera iz Federacije.