Komentari (266)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Genocidaše treba vječno progoniti i one koji negiraju GENOCID,neka su vječno prokleti.
@i kao sto rece europa nece islamsku drzavu u europi snovi o ukidanju RS tu prestaju
Deyton je vas spasio, pred sami kraj rata, vojska RBiH je bila pred Banja Lukom, a Srbi su kofere spremili da bjeze za Srbiju
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Da su Osmanlije vodile ovakvu politiku bili Srbi postojali. Titove užice su kraj drugog svjetskog rata dočekale sa 46 džamija imali i jedna danas. Gdje su tragovi grebalja po Srbiji a i Hrvatskoj za 10 godina sve nestalo i preorano nikakvih tragova nema. Ista politika je vođena od 92 do 95, uništi tragove vjere i svakog postojanja muslimana. Islam je definitivno religija tolerancije bez imalo rezerve. Da su srbi vladali 500 godina nad nekim ne bi ga bilo ni u tragovima.
Greška umjesto 10 godina treba da stoji 100.
Servi,veoma divljo karpatsko pleme koje su Turci dovuknjarili na ove prostore kao svoje sluge, konjusare I tako to!
Od "Nacertanija" Ilije Garasanina iz 1844 sa srpskim pretenzijama na Bosnu i Crnu Goru, do posrbljavanja istocnog veroispovedanija Bosnjaka, kako Garasanin naziva bh pravoslavce, u BiH u 19-om vijeku, do guslarenja 80-ih proslog vijeka, srbijanska politika je imala za cilj otimanje dijela bh teritorije. Zato Crnogorac Karadzic pjeva srbijanske, borbene.
Osveta nam treba
Krivooki da nisi mozda u Buzimu izgubio kapu bjezajuci? Hahaha
Fikret je završio kako završava svaka izdajica, a ti si Milovanoviću iza rata takođe izdao te tvoje " saborce". Bravo! Gori si od Fikreta lopova.
Resident Evil...
Zato napaćeni bošnjo dobro ovo upamti jer ako se ponovo desi rat da znaš šta ti je činiti
Sebe bih rokno kad se sjetim s kakvim smo mi bosnjaci govnima zivjeli,u kakvoj drzavi smo zivjeli i s kakvim zlocincima smo bili u vojsci,tadasnjoj jna,citav zivot su planirali unistenje bih i bosnjaka.
muslići, na žalost ovo je tzv. realnost... preci vam se polakomiše na titule, zemlju... kad azijatske horde provališe u bosnu, izdaste kraljevsku hrišćansku bosnu, prihvatiste (iz koristoljublja, tj. srebroljublja) arapsku mjesečevu religiju... što, boni?
Pa u RS niko ne osjeca krivnju zbog genocida, oni se tako odgajaju, smatrajuci to ispravnim razmisljanjem. Genocidan narod koji nikada nece izaci izvan okvira svog zatupljenog razmisljanja a imaju takve predispozicije i geografski i na sve moguce nacine, da budu lider u ovom dijelu Evrope. Ali avaj
Velikosrpski fasizam traje stotinama godinama a ne 30, citajte historiju, sve se ponavlja
I opet imaju obraza hodati po ovoj zemlji.
Troprstasi nam nista nisu mogli kad su bili 4.vojna sila u Evropi,sta ce sad ova sacica jada. Nisu svjesni svoje nesvjesti ! Stavljaju svojom politikom u zalog sirotinju rs-a koja moze otici u nestanak kroz 30 dana ofanzive hrabrih Bosnjaka u kojima zive sjecanja na teske 90te i najnepravedniji rat u historiji covjecanstva ( tako su ga nazvali americki strucnjaci )
Citav svijet zna da su to genocidasi i agresori
Ostat ce zapisani u svjetskoj istoriji kao genocidasi,imali su priliku politicki i vojno da pobjede i ispune san o velikoj drzavi ali je to propalo, ostali su samo agresori i genocidasi