Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Absolutno kontradiktorno. Dobit cete zeleno svjetlo, ali ne smijete proci kroz semafor ??? WTF ?
Ili tih 14 stavki ili da zaratimo sa Rusijom kao Ukre ili da dozvolimo da Rusi naprave vojne baze sa atomskim bojevim glavama. Sve jako privlacne opcije. EU nema nista sto bi mogla dobiti od naseg ulaska. Mi smo vec odavno rasirili noge i trpimo popovanje trecerazrednih evropskih aparidjika
Zvlai su i mene iz neke firme. Kažu, dobili ste auto. samo trebate uplatit 35.000 eura. Meni bilo drago, da i ja nešto dobijem.
Nema Bosni spasa bez jednog, kvalitetnog okupatora...da sve ove uhljebe i njihove sincice i kcerkice svilenije rukavica posalje dje im je mjesto...sami to mozemo al za jedno 100 godina...do tada, primajte sadaku od nas iz dijaspore i smanjite malo lafinu
Dragi gospon;..ovo je politička odluka , jer od 4-5 zakona samo su dva, ko prava , dva idu na doradu , a Frontex buahaha , stalno se glođu.! Tako da do 14..; .dug je put ,🆕🇧🇦🥴
Haha uslovni kandidatski status,uslovno otvaranje pregovora,pa ko kome vise ovdje treba EU BiH ili obratno
@ET2 Dobro jarane to za građansku BiH, kako to misliš napraviti a da ne bude protivno Ustavu?! Možda misliš ko i ona ubleha skupljati milijun potpisa pa odustao?!
Bravo Juratovicu na zadnjoj konstataciji.
A prvi je gradanaka BiH
@Elemania Ako je ovaj ustasha šta je onda onaj Adidas?! Ili kako se već zove?!
Bitno je da smo konstutivni i legitimni, a ostali uvjeti aut.
Dat ce zeleno svijetlo za pocetak pregovora al ce uvjetovati stvarni pocetak ispunjavanjem svih uslova,sarena laza a usput uradili vise za godinu,tu mantru zanimljivo prosipaju samo neke sestrinske stranke tipa sdp i ovi sto su doveli trojku na vlast,u stvarnosti nidje veze!
Ovo je Smidtlerov prima.
Znači TRLA BABA LAN DA JOJ PRODJE DAN
Ma đaba nama naki uvjeti, plata 500 eurai penzija od 300 eura nikud nisu prispjeli, putuj evropo nemoj čekati na nas.
Hahahaha, nizerazrednog lokalnog parlamentarca pitate o ulasku jedne drzave u EU. Pored toga ovaj je vec pokazao na kojoj je strani.