Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko negira genocid i umanjuje njegovu tezinu nikad nije dobrodosao
Neka oda počast ubijenoj djeci Prijedora!
Osim na sjednice s Trojkom. Njima je dobro došao. Jer Dodik se promjenio. SDA i DF su loši momci. Dodik je okrenut Euro integracijama. Neko onaj Komšić ga provocira nevinog i dobrog. A pogotovo onaj Bakir….
Svakodnevno negira genocid,vrieđa i umanjuje broj žrtava i hoće da dođe da položi cvijeće,ma zabranit mu da priđe
*vrijeđa
To polaganje cvijeca je provokacija. Svaka cast na zabrani.
Svaki dan nam Dodik prijeti smrcu odvajanjem
Suljagić barem ima dostojanstven stav, za razliku od one buranije sto im mozes I opsovati a oni ostanu za istim stolom.
Zaobilazenje rjesavanja velikosrpske ideoloske matrice koja je proizvela genocid samo po sebi znaci nove sukobe. Ono sto vrijeme ne rijesi i zalijeci vraca se u istom ciklusu. Cak ni Srbija nemoze naprijed sa entitetom RS oko vrata koji je proizvod te politike, ona ostaje zarobljena a zarobljenom cini i BiH. Zbog toga ova genocidna tvorevina mora biti ukinuta.
Ha, još ga I persiraju, molim te lijepo☝
To i želi. Pa će reći: "Eto, vidite, ja sam ljudski pokušao, ali mi ne dadoše. Dokaz da se s muslimanima ne može živjeti. Najbolje svako svojim putem da krene... bla bla bla..". Vučić je već u Potočarima pravio predstavu, treba još Dodik da ga slijedi. Jašta radi.
To će biti onda pravo šerbe !!!!
Ma zabraniti,normalno.Oni psuju genocid,pjevaju i crtaju noz,zica,Srebrenica i da sad takva pogan polozi cvijece.Niposto.
Bojim se da se nisu nesto predomislili za rezoluciju.Dva puta odgadjaju. Nadam se da dodaju neke tacke da je pojacaju. Bilo bi glupo da odustanu sad.
Pazite se vi to je opet neka njihova propaganda da TV kuce prenesu svijetu kako mi ne zelimo suzivot.... mladiceva je to skola a niko ko cetalj ne zna iskamuflirati
ko negira i vrijedja zrtve nikad ne smije uci u memorijalni centar.
Suknu mu ga Suljaguc, kulturno.
Dodik licemjer
zasto zovete streljane ljude "zrtve rata"? Treba se uvijek praviti razlika i kad se govori o tim ljudima naglasavati da su ti ljudi streljani. Jer srbi izjedacavaju to sto su oni zarobljene izveli pa streljali i one ubijene tokom ratnih dejstava. Isto kao sto istjerali muslimane sa svoje teritorije a zvali srbe da dodju na njihovu pa je to isto sad.
Utoliko bolje. Memorijalni centar se umjesto bavljenjem kulturom sjećanja na stradale bošnjačke vojnike i civile, pretvorio u centar propagade. On odavno ne služi u svrhu zbog kojeg je i osnovan.
Svaka čast!