Komentari (347)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sada Izetbegović treba blokirati kredit od MMFa , kao i ostale finansijske opcije ( npr izvoz mesa u Tursku..) , pa da vidimo ko će prije pocrkati od neimaštine... Šumska republjik je opuhana do daske ( do-do je to svojski odradio ) , tako da vam sledi bankrot... Nešto ne vidim da ima realizacije kredita koje je Željkica najavljivala ( Rusi , pa onda neki fondovi iz Amerike ) aaaha , kad bi se šalili . A ti Ivaniču pokazao si pravo lice ( četničko) i možeš sanjati ponovo glasanje Bošnjaka
samo nek se i plate odrekne ...ko da ga je neko zeljan
@serbiadrina vjeruj kako su guzicom vrata zatvorili svagdje da bi ja cvijece bacao za njima, al ne da se za par sedmica vrate nego u RS genocidnu tvorevinu pa tamo smrdite
PRIKAŽI ODGOVORE (27)
Glabaj ga vecini majmune.
Pa eto de preglasajte kad mozete ;)
Idi lovit kite.
PRIKAŽI ODGOVORE (14)
Predsednistvo radi u tehnickom mandatu poslednjih 20 godina.
U federaciji i republici smrdskoj obican covjek nije ravnopravan ni u jednom kantonu niti opstini vas zaboli racku za to.
Nije problem, samo sto ce genicidni entitet ostat bez para MMF-a. Cak to Predsjednistvo nicem ne sluzi, posebno dok je begovat Bakir-Seka tamo, iskljucivo radi njegovih licni interesa.
Tebe krmak neće više niko ništa ni pitati, ako vas Evropska Unija, Međunarodna Zajednica i Vijeće Sigurnosti ne ukine onda ćemo to mi učiniti pa makar pozvali u pomoć i ISIL, jer dosta je više genocida od strane zločinačke i genocidne tvorevine; ona mora nestati.
Jezik engleskog naroda,jezik ruskog naroda,jezik njemackog naroda logika politicara iz manjeg entiteta.Narod vam je gladan stoko bavite se korisnim stvarima samo sirite mrznju.
@azem ali imamo sta da jedemo za razliku od vas
Ma nema mira dok se vlah iz BiH u srbiju ne otjera... Ovaj lik je primjer kako je dovoljan jedan razgovor sa Vucicem da promijeni politiku
prasiću ivaniću, znaci ko i dosada tehnički nista nećete raditi :)
Bez rjesenaja za popis -predsjednistvo ce biti blokirano! Sta je rjesenje? Da se izadje u susret politicarima iz RS-a i da se broj Bosnjaka smanji! Ako se ne smanji na broj koji bi Srbima odgovarao, oni ce blokirati predsjednistvo i ono ce drugim rjecima, funkcionisati samo na papiru. Bosjaci mogu zvati svoj jezik kako hoce, ali Ivanica niko ne moze natjerati da ga on tako zove??? I on je kao za kompromis a politicari iz Federacije nisu??? BEZOBRAZLUK i to zesci.
@azem Ko su vasi a ko nasi?
A plata i služnemo auto? Jel se toga odručeš ne pošteni čovjeće
pa vi uvijek tehnicki radite LPOOVIIII izabrani od retarda
Bicem mi svi popisani na Smrtovicama, nik nije zivijo 1000 godnia ni pobijo kapital sasobom koko dojde tako ode gospodo.
Ako neće biti preglasavanja ( čuja sad nema preglasavanja) PREDSJEDNIŠTVO NA APARATIMA,a toga ima. Lično msilim da će sa Nikolićem Predsjedništvo obaviti dogovor u Oktobru kud i kako dalje rođače.
@Ronex Taku su politiku devedesetih vodili srbi jer su mislili da su samo oni a ostali trebaju da slušaju i znaš kako je na kraju završilo, raspala se država i rat. Zato prije nego što nešto pišeš malo glavom promisli.
PA ako će Predsjedništvo u naredne dvije godine ne raditi ono što im je zakonska i ustavna obaveza, U TEHNIČKOM MANDATU, obaveza je da se odmah raspišu NOVI PREDSJEDNIČKI IZBORI , najbolje sa lokalnim u Oktobru ! U suprotnom državno tužolaštvo treba da sagleda sve aktivnsoti Predsjedništva i da podnese krivičnu prijavu radi krivičnog djela nesavjesan rad u službi. Lično mislim da BiH više ne postoji, i da je Ivanić za BiH isto što MEsić za YUgoslaviju. SVE PARE ODMAH POVLAČITE IZ BANAKA !
@Ronex Nek ti onda sa parama iz banke raspolažu isti ko i onima iz 1991. Aliako si rođen od one koja daje za cigaru, onda se nemaš šta sikirat ! :)) Udri brigu na veselje !
A kao predsjednistvo je do sada nesto radilo? - to mi je potpuno nova informacija. Napredak bi bio kada bi ih ukinuli, vise para bi bilo za infrastrukturu, zaposljavanje itd...
Nema frke Ivanicu, neka stoji u diplomama "jezik hrvatskog naroda" , "jezik bosnjackog naroda" ali isto tako i " jezik srpskog naroda" I lijepo svima.