Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Grazie Italia,valjali su oni nama i devedestih...necu zaboraviti ni ono kad niko nije htio da igra sa Bosnom fudbalsku utakmicu ,samo su oni dosli...Roberto Baggio
Odakle im 300-500 milijardi kad posle rezolucije sud donese presudu za ratnu odštetu. Toliko ne vrijedi čitav tzv rs i pola Srbije, možda još kompenziramo sa Srbijom i Sandžak za dug.
Ovo je čista podvala. Rezolucija je mrtvo slovo na papiru koji nam PODVALJUJU. Sve dok genocidni učinci su sačuvani i ne diraju se, ovi je prašina u oči.
😍🇮🇹
Miran genocidaš
RS je gennocidna tvorevina
Ivica dacic prelazi na droge
Gdje je turska? Gdje je Bakir, što ne lobira kod svog jarana?
Elhamdulillah ☝
Forza ITALIA🇮🇹
Nema napretka na balkanu
Grazie Bella Italia
🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇮🇹🇮🇹🇮🇹🇮🇹🇮🇹🇮🇹 idemoooo!!!!!
Da vidimo ko smije protiv SAD i V. Britanije. Nakon ovoga niko neće moći reći da su Amerikanci protiv muslimana.
Hvala
Hocel srbi napustit italiju znal se šta
Rekao vucic da ce morati izvjesiti servske zastave i po italiji , nece napustiti, nisu budale , jes da je papa blizu, i katolici sve oko njih.
Najjace je sto je i turska sponzor a i sami ne priznaju genocid u srebrenici
A da li bi se pridružili rezoluciji o italijanskom genocidu i fašizmu tokom 2 svjetskog rata?
I Italijani, nijemci, japanci i njihovi satrapi su svjesni sta su ucinili, placali su odstete, javno se izvinili, uce u skolama, kaznjavaju negiranje sa velikim kaznama itd... u tome je razlika, vi to niste cak ni prihvatili, ponosite se cak sa tim, glupo je na taj nacin percipirati.
Italijani su Musolinija javno objesili i pokazali šta misle o tome. A šta Vlah radi? Zanosite stara prljava muda vaših zločinaca i podmećete im pelene.
Jbg kad prođe bit ce srbi markirani kao genocidni za vijeke vjekova.
Sto su trazili ti su i dobili ... a trazili su bas
Odrađuju Lagumdžija i Alkalaj odličan posao...