Komentari (275)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kakvi smo kao narod za bolje političare i nismo
Pošto je halikopter svakako išao za Bratinac, praktično, vozao se halikopter-stopom...
Vecina Bošnjaka nisu ove birali, nego je međunarodni zajednica na jedan ukinila ustav i glas bošnjačkog predstavnika a trojka je uhljebili ova dva u zamjenu za glas sinq Isaka koji ima falio da postave vladu. Oni i dalje trojku ucjenjuju, jer je taj jedan glas sina bitan i izgleda da ce ga postaviti kao predsjedavajućeg.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Raja jel i vas sramota da ovo predstavlja nas i dokle smo dobaciti za 30 godina. Mene iskreno jes.
Smrad i ti i tvoj Otac.
i treba nas pokrast
Ne branim nikoga ali ne vidim problem u tome sto je poveo sina. Eto vi svoju djecu ne bi vozali u helikopterima. Nemojte se čuditi, stavite se malo na njegovo mjesto.
jel poskupilo gorivo pitam za jarana
E jesi Bošnjo izabrao svaka ti čast, da se ova dva panja vozaju u helikopteru. Znaći jbš limuzine i zatamljena stakla, helikopter bošnjo pa ti vidi. Da budu u trendu, da prate nove tehnologije.
ugrozenaxmu sigurnost bila od Bratunca do Sarajeva a do Bratunca nije ma klocu mali nosi se u p.m.
Srecom pa sam otisao iz BiH. Na sta je spala drzava BiH ko je vodi i predstavlja
Sine, ako ko pita, vozim te u svojstvu zastupnika.
Kenjci jedni sram vas bilo. Dao Bog da se slijedeci put helikopter sruši.
nije govno vec se pas posro
Z Helikopter 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 mojko mila kakva cirkuska scena kad nemože dalje ima još ccccccc
Kako god mi plaćamo svaku vožnju
Naravno da jesi. A crna krava daje čokoladno mlijeko, logično jel...
ovo su Nihad Uk i Ramo Isak hahahaha
pa mi u OSBIH Dok smo vrsili evakuaciju stanovnistva ugrozenog poplavama , od tri operativna helikoptera 1 uzeo kirba da se provoza da se uvjeri da su poplave stvarne ! bolje on da se voza nego da se narod spasava! SDA zacepite vise dosadni ste!